Chce 20 ročného!!!
Chce 20 ročného!!!
Mam v poslednych dňoch takú dilemu.
Som strašne zaľúbený do jednej spolužiačky ktorá so mnou chodí do triedy už 4 roky.ešte nikdy som nemal niekoho tak rád ako ju ale ona chce jedného 20 ročného suseda,ktorý sa ale bojí proznať že s ňou chce chodiť.(presnejšie detaily neviem)Kvôli tomu sa jej bojím viac naznačiť že ju chcem.denne sa s ňou rozprávam a pod. ale nedal som jej najavo slovami že ju chcem.Čo s tým?Môžte poradiť?
Vopred ďakujem.
EDIT//v najlizších dňoch mame dohodnute stretko na bicykloch,ju chcem zobrať na zmrzku
Som strašne zaľúbený do jednej spolužiačky ktorá so mnou chodí do triedy už 4 roky.ešte nikdy som nemal niekoho tak rád ako ju ale ona chce jedného 20 ročného suseda,ktorý sa ale bojí proznať že s ňou chce chodiť.(presnejšie detaily neviem)Kvôli tomu sa jej bojím viac naznačiť že ju chcem.denne sa s ňou rozprávam a pod. ale nedal som jej najavo slovami že ju chcem.Čo s tým?Môžte poradiť?
Vopred ďakujem.
EDIT//v najlizších dňoch mame dohodnute stretko na bicykloch,ju chcem zobrať na zmrzku
Váš vek?
Tak či tak kašli nato, na tej zmrzline sa ti maximálne vykecá ako ho chce a aký je úžasný. Proste to , že ty ju chceš momentálne ani nenapadne a ani by to neriešila keže podobne "ohromne zaľúbená" je pravdepodobne ona do neho.
A ak ju chce aj on , tak skôr či neskôr začnú riešiť spolu dačo, tak sa nato snaž vykašlať skôr ako ich budeš výdavať spolu.
Tak či tak kašli nato, na tej zmrzline sa ti maximálne vykecá ako ho chce a aký je úžasný. Proste to , že ty ju chceš momentálne ani nenapadne a ani by to neriešila keže podobne "ohromne zaľúbená" je pravdepodobne ona do neho.
A ak ju chce aj on , tak skôr či neskôr začnú riešiť spolu dačo, tak sa nato snaž vykašlať skôr ako ich budeš výdavať spolu.
Re: Chce 20 ročného!!!
utratit...to co je za nepodareny potrat?...je to uplny asocial alebo maximalna troska, ak vobec rozmysla o vztahu s takym stenatom...a este ma z nej aj strachHacket napísal:chce jedného 20 ročného suseda,ktorý sa ale bojí proznať že s ňou chce chodiť
tolko k dementnemu susedovi
co sa teba tyka, tak predpokladam, ze mas 14+- 2 roky...co si myslis, ze mozes cakat od vztahu s takymto individuom, ktore proste CHCE starsieho, ktory ma auto, byt, whatever...
poradim ti...povedz jej co k nej citis a utekaj co najdalej...ak to ma zmysel tak pride za tebou aj sama
To je typický učebnicový príklad, keď štrnástka chce dvadsať ročného chalana. Či to budeš riešiť alebo nie, z toho nič seriozne nevyplynie. Ona je ešte poblaznena, sama nevie čo chce, tak ju to ťahá za takýmito chalanmi.
Skúšať skúšaj, choďte sa bicyklovať, choďte na zmrzlinu, vychutnaj si to, keď ti je s ňou dobre. No nenechaj sa namotať, ber to s rezervou, lebo pravdepodobne z toho nič nebude..
Skúšať skúšaj, choďte sa bicyklovať, choďte na zmrzlinu, vychutnaj si to, keď ti je s ňou dobre. No nenechaj sa namotať, ber to s rezervou, lebo pravdepodobne z toho nič nebude..
Presne tak. V jej veku chodit s 20 rocnym chalanov je troska hm...ako by som to povedal, divne? To je jedno, vsetci asi viete co myslim. Skus jej to nejak vyhovorit, pretoze ako bolo pisane vyssie tak to nebude len o drzani za ruky a ten typek to nema v hlave v poriadku. A tiez mi pride troska divne, ze sa jej to boji povedat, pricom jeho skusenosti zo vztahov by mali byt na vyssej urovni tak by mal vediet o com to je. 
-
midnight_man
Guru
-
mikkimikki
Medium Professional
osobne ma toto 14 a 20 uz skoro vobec neprekvapuje (ako samozrejme ze je to divne ale >>>), poznam baby co maju od 15-17 a maju ,,priatelov,, co maju 34-36 .. toto ked som sa dozvedel tak sa mi to zdalo byt strasne divne az do doby nez som zistil ze jedna holka co pracovala u mojej máti - mala 16-17 a ,,chodi,, so 43 rocnym - tak tomuto uz fakt nechapem, jak so strany baby tak zo strany toho ,,Pán-a,, 
k teme:
v 14 by som sa stym moc nezatazoval
k teme:
v 14 by som sa stym moc nezatazoval
-
mikkimikki
Medium Professional
no len prave problem je v tom ze oni nejsu nejak zamozny / proste uplne normalny , jedine ze by tie baby boli skromnejsie ...Tomasko napísal:mikkimikki: to ze 17-18 rocne idu na peniaze to pochopim, ale to ze vyzrety chren chce az take mlade to nepochopim...
inak suhlasim s fizz
no tazko povedat, mi mozeme len filozofovat , je to ich zivot ...
trocha som nepochopil, pripad ako moja spoluziacka aj mne sa pacai a tak ale ked chce raz 18nast rocneho tak naj chce, (tiez ma ona aj ja 14) ja tomu nerozumiem chalan ktori ma 18 si chce aj zatrtkat a nie len chodit za rucicky bozkavat sa a tak.....ja momentalne na babi kaslem mame este cas ved cely zivot pred sebou.Fabo napísal:Tomasko: otazka prestize...
hacket: vyser sa nanu, uzivaj si leto, ako by si sa mal trapit ze ta odmietla
-
mikkimikki
Medium Professional
no tak o tom co sa da robit so 14 by som asi pomlcalFilipito napísal:trocha som nepochopil, pripad ako moja spoluziacka aj mne sa pacai a tak ale ked chce raz 18nast rocneho tak naj chce, (tiez ma ona aj ja 14) ja tomu nerozumiem chalan ktori ma 18 si chce aj zatrtkat a nie len chodit za rucicky bozkavat sa a tak.....ja momentalne na babi kaslem mame este cas ved cely zivot pred sebou.
hacket: vyser sa nanu, uzivaj si leto, ako by si sa mal trapit ze ta odmietla
teraz je holt taka zvlastna doba