Nemozem sa prihlasit na qip

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
konyk87
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa konyk87 »

Pimp_C napísal:Mam jeden problemik....nejdu mi posielat subory, - nemozem ich prijat. Co s tym?
ja mam zas jednu otazocku? pozeral si si vobec niekedy tie nastavenia v QIP-e? uz ti to hovoril aj ob3lix alebo kto...pytas sa vazne na kazdy detail, ktory sa da vyriesit tromi kliknutiami... :roll:

napr toto:
Preferences(Nastavenia) >> General (Hlavne) >> zaskrtnut "Enable file transfer" (Povolit prenos suborov) >> Apply (Pouzit)

koniec filma...sorry..som sa preratal - 4 kliky..aj to len za predpokladu, ze sa ti v nastaveniach neotvori automaticky zalozka "General", ktora je hned prva... :D
5ka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 5ka »

ehm.. vie mi niekto vysvetlit, co, a ako mam spravit, aby som sa vedela prihlasit cez qip infium??? :)
j.mihi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa j.mihi »

Jezis tak tema je ze nejde heslo a bavite sa tu o niecom inom.. :roll:
Ten problem s heslom mam aj ja. Napr cez icq2go mi to funguje, ale cez meebo mi napise ze wrong password. Doteraz som pouzival qip 2005, tam mi heslo islo dat, a teraz som stiahol infinium a tam tiez wrong..
navyse cez jimm do mobilu mi to tiez neslo. Npadlo ma nevim uz preco skusit dat len prvych 8 znakov z mojho hesla a potom to uz v jimm aj v qip infinium islo.. v meebo mi to nejde a tak..
Takze, viete mi niekto vysvetlit preco mi heslo v:
-qip 2005 ide
-icq2go ide
-qip infinium ide ale len ked dam prvych 8..
-jimm ide len ked dam prvych 8
-meebo nejde vobec
?
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Hesla sú pri ICQ obmedzené na maximálnu dĺžku 8 znakov. Niektoré programy automaticky to heslo skrátia (a až potom s ním ďalej pracujú) a iné ho neskracujú...
Meebo mal problémy pri tej zmene protokolu a neviem, či ich už odstránili.
Napísať odpoveď