+ najlepsia chatovacka, len jedno ma mrzi... alebo nemrzi?? ja neviem.. zerie ma to
- som chora. hodim sa na PN od zajtra
+ zajtra je TM meeting a nebudem ich tu musiet obskakovaaat, nech si uziju aj ostatni!
- Zasa neaky dodrbany prikaz v PC minule to bolo ctrl+alt+del dnes msconfig
-Nemozem sa ist kupat som spaleny
-Vonku teplo ja som doma a nudim sa za PC
+Dnes sa oficialne zacali letne prazdniny
perfetkne straveny vikend na TOPFESTE bol som tam s teraz uz frajerkou prazdniny predomnou brigada ista brigada ista vsetci kamarati niekde zmizli z mesta idem aj ja
opakovane v priebehu tyzdna asi 4ty den volny byt mozem si pustat hudbu ako nahlas chcem, mozem si navarit kedy chcem, krasa musim sa ako ko*ot ucit na reparaty .Ked som kreten tak mi treba neviem ci nimi prejdem
+dnes som si naordinoval kratsi den, iba tak do polnoci, takze sa asi aj vyspim
+v podstate by som mohol stihnut ucenie
---stiahnuta dalsia seria scrubs a ja sa tu seriem s nervovymi drahami
---uz mi nacisto prepina, mam chut vsetko hodit do kuta a spravit poslednu skusku v septembri, absolutne mi nic nelezie do hlavy po 3 mesiacoch drvenia sa na skusky
+++vydrzat uz iba do pondelka, potom bude vsetko za mnou
-uspesnost skusky z minuleho roka: A+B+C+D=50 ludi, E=180 ludi, F=60 ludi. dufam ze sa trafim do toho spravneho...
- vcera nodny den
+ vera super podvecer
+ vcera super podvecer 2
- voda v uchu pocujem iba na jedno ucho
- asi si neuzijem hudbu
- dnesne pocasie
-/+ co dnes budem robit ??
Uz sa pomaly zabydlujem Praca je super Spoluziaci su super Vcera som si s nimi vysiel, nakoniec som skoncil s mojim byvalym spoluziakom ktory je Toulouse, len na par dni a potom sa opat vracia domov do Mexika a s nami boli moje terajsie spoluziacky, pekne holky len su vsetky z blizskeho vychodu