Ako začať s C++ ?

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
pheo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pheo »

zaggi napísal:troska si to poplietol ... doktorantsky stupen dostanes za vedecke vysledky a prace ... navyse ... aky to ma v dnesnej dobe zmysel robit doktoranta a vedatora, ked v sukromnom sektore zarobim niekolkonasobne viac ?
Dôvod je jednoduchý :) môžem robiť to čo chcem, realizovať svoje nápady , aj ked za mizerný plat :)
Na rozdiel od firmy pre ktoru je vždy cieľom zisk, univerzita ponuka podľa mňa uvoľnenejšie prostredie.
zaggi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zaggi »

pheo napísal:Dôvod je jednoduchý :) môžem robiť to čo chcem, realizovať svoje nápady , aj ked za mizerný plat :)
Na rozdiel od firmy pre ktoru je vždy cieľom zisk, univerzita ponuka podľa mňa uvoľnenejšie prostredie.
pravdu povedane ... som v sukromnom sektore, ale praca ma bavi (to je asi najpodstatnejsia vec), prostredie je uvolnene (ked sa prave nefinishuje projekt), financne ohodnotenie vynikajuce ... mozno je za tym aj stastie na zamestnavatela, ale som spokojny, je pre mna lepsie sediet v robote s tym ze sa nemusim velmi obzerat na peniaze, nez aby som mal volne prostredie, chodil na obedy do studentskeho bufetu a kupoval oblecenie u "cinancov"
johny3212
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny3212 »

no sa mi zda ze aj ty to troska podcenujes, to ze mam us doktoransky, neznamena ze sa musim zdrziavat primo v skole vo vyviji, ked robis doktora, no jo tie peniaze na skole su fakt mizerne. ja len cem love za pracu kt. ma bavi, ale to ete daleko, hehe, no al zatial, ete dve skusky a potom cez prazdniny makat na stavbu niekde na 2 mesiace, heh, :D.
zaggi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zaggi »

johny3212 napísal:no sa mi zda ze aj ty to troska podcenujes, to ze mam us doktoransky, neznamena ze sa musim zdrziavat primo v skole vo vyviji, ked robis doktora, no jo tie peniaze na skole su fakt mizerne. ja len cem love za pracu kt. ma bavi, ale to ete daleko, hehe, no al zatial, ete dve skusky a potom cez prazdniny makat na stavbu niekde na 2 mesiace, heh, :D.
kokos sak ty nevies ani normalne pisat a to mas byt doktorand ???
johny3212
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no ved moz to je, ja to necitam, ked to natuukam do klav. :oops: :lol:
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Dobre tak ako zacat s tym C ?
Ake vyvojove prostredie stiahnut atd... :oops:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

take v ktorom sa ti bude najlepsie programovat

poobzeraj sa po prostrediach od Borlandu, Microsoftu... pripadne Dev C
johny3212
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no sak skuus ten Eclipse, je dost faajn.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Eclipse je fajn ak máš obrovský monitor a kopec pamäte a času. :)
Na začiatok by som odporúčal niečo iné (navyše, pokiaľ viem, Eclipse nie je ako C++ editor zrovna najlepšie).
johny3212
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

No eclipse sluzil povodne na vyvoj javy, ale tet je to skoro jedno, mi v nom pracujeme na univerzite s virtualnym prostredim a robotmi v spojeni C++, OpenGL a Asembler, no doktorandi pracuju, ja sa len vtieram :D, ale to sme len tento rok zamenili Kdevelop za eclipse. Ale oni tam maju 2 monitory na 1 PC, takze nieco v tom bude :D, ale mne sa v nom aj doma paraadne pracuje.
Napísať odpoveď