ICQ 6 prosim o radu
ICQ 6 prosim o radu
Dobry den, prosim vas ako na ICQ 6 nastavim to, ked sa niekto prihlasi aby mi ho priradilo v kontakt liste na prve miesto ? Ako to bolo na ICQ 5.1
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Začiatok Konca
Professional
ICQ 6 nepouzivam, ale usporiadanie ludi v CL som si tam vsimol, mozes ich mat podla abecedy (vtedy to tam zamiesa aj ludi offline), podla stavu (prvi su online) a potom podla oblubenosti (prvi su ti, s ktorymi pises najviac), podla mna celkom slusne a viac mi vadi ta reklama ako CL. Osobne najviac neznasam usporiadanie podla toho, kto sa naposledy prihlasil, to bol jeden z dovodov preco som odisiel od icq 5.1 k Mirande.Calvin SFX napísal:Hlavne kvoli tomu nepouzivam ICQ 6 - neprehladnost v CL , skus si stiahnut slovencinu a nastavit ze napriklad aby ti ukazovalo iba online ludi ako je to napriklad v qip
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
ICQ 7 zasa bude mať o nejaké tie reklamy a sračky naviac. Najlepší klient je QIP. Teraz mám verziu Infium a ide to bez problémov.Calvin SFX napísal:Ked je icq6 take biedne aj po stranke ochrany a vsetkeho okolo ake potom bude icq 7 ??
radsej si ani nepredstavovat najlepsie bolo icq 5.1 ale normalna EN verzia a nie to zoznam
To bol len krátkodobý problém.
AOL (majiteľ ICQ) chcel, aby ľudia, používajúci ICQ5 prešli na novšie ICQ6. Takže zablokovali prístup klientom, ktorý sa identifikovali ako ICQ5. Z toho dôvodu prestali fungovať aj iné programy (napr. aj ten Qip).
Autori ostatných programov tú identifikáciu zmenili, takže tie programy už fungujú (a existujú aj záplaty, ktoré tú informáciu upravia aj pri ICQ5, takže aj ten by sa mal dať používať).
AOL (majiteľ ICQ) chcel, aby ľudia, používajúci ICQ5 prešli na novšie ICQ6. Takže zablokovali prístup klientom, ktorý sa identifikovali ako ICQ5. Z toho dôvodu prestali fungovať aj iné programy (napr. aj ten Qip).
Autori ostatných programov tú identifikáciu zmenili, takže tie programy už fungujú (a existujú aj záplaty, ktoré tú informáciu upravia aj pri ICQ5, takže aj ten by sa mal dať používať).