Zapinanie PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kEndros
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Zapinanie PC

Príspevok od používateľa kEndros »

Mam problem s PC, ked ho večer vypnem a rano ho chcem zapnuť tak začne sa začne zapinať...trva to tak asi 1-2sekundy a potom zdechne sam sa vypne...musím vypnínať a zapínať zdroj aj 20x aby nabehol. Viem že to možno bude ZDROJOM ale prečo potom, keď ho zapnem napr. po tom 20tom raze, tak prečo mi nechyti štavu aj na 1x ?
mike146
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mike146 »

neviem to by si musel napisat kedy ti zdochne co je v tedy na obrazovke co sa prave inicializuje a v tom hardwari bude asi problem ale mozem ti hned poradit skus odpojit vsetok vonkajsi hardware(vsetko povytahovat z USBciek mysi klavesnicu a tak) pripadne aj ceknut vnutorny hardware ci neni zle zasunuty abo rovno odpojit napriklad ked mas nejaky stary disk ktory by uz mohol vypovedat sluzbu a skusat a skusat az kym nedojdes na to co to robi bo problem je isto v hardwary ked ti toto robi len pozor ked budes sahat do vnutra odpoj ho od siete bo mna uz raz takto koplo :)
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

s

Príspevok od používateľa Blackangel »

to aj mne sa to isteee stavalo.. a radim ti nezapinaj to kedze as po20x sa ti zapne radsej vymen novy zdroj lebo ti odpali j RAMka. a casom aj grafika
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duffiii »

aj ja som mal toto je ze sa ti muoze odpali tramka mne sa aj odpalila aj procesor a zakladna doska takze newem ale daj bacha na to skus to aj otvorit a trochu sa s tym pohrat ci to nie je zle zapojene
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

Duffiii napísal:aj ja som mal toto je ze sa ti muoze odpali tramka mne sa aj odpalila aj procesor a zakladna doska takze newem ale daj bacha na to skus to aj otvorit a trochu sa s tym pohrat ci to nie je zle zapojene
mne to iste a grafika a zdroj:D cize novy comp hehe
Napísať odpoveď