Hrávate Stolný Futbal ??
no tak toto je ina haluz
niekedy na jar sme sa tomu vazne aj venovali, aj sme to natrenovali, ale potom nam zobrali stol
sme vzdy hravali tie iste dva pary, zo zaciatku to bolo vyrovnane a vacsina zapasov koncila 6:5 max 7:4, ale ku koncu uz sme boli zrejme viac zohraty a najcastejsie padal vysledok 9:2...a raz sa nam stalo, ze sme dali 11:0
to bolo vtedy ked sme na MS vyhrali nad Cechmi (myslim, ze 3:2) a kamosi radsej zobrali kolo ako by mali podliezat
a ked sme to hrali naposledy v sobotu tak som hral s jednym kamosom, ktoremu to celkom dobre islo a zo 4 zapasov bolo skore 39:1
najskor 10:0, ale to sme im este odpustili a nesli pod stol, potom 9:1 a dva krat 10:0
cela krcma sa len rehotala ked to videla - podliezli stol, dohrali sme dalsi zapas a znovu...
ale zas musim spomenut aj pred 2 tyzdnami ked sme oslavovali kamaratove narodeniny - dostali sme trikrat 9:1 a raz 7:3
niekedy na jar sme sa tomu vazne aj venovali, aj sme to natrenovali, ale potom nam zobrali stol
a ked sme to hrali naposledy v sobotu tak som hral s jednym kamosom, ktoremu to celkom dobre islo a zo 4 zapasov bolo skore 39:1
najskor 10:0, ale to sme im este odpustili a nesli pod stol, potom 9:1 a dva krat 10:0
ale zas musim spomenut aj pred 2 tyzdnami ked sme oslavovali kamaratove narodeniny - dostali sme trikrat 9:1 a raz 7:3
podobne ako smejo...kebyze mam viac casu a kvalitnych protivnikov, tak by som mal stol uz domasmejo napísal:uz ma to akosi nebavi, hrajem to uz len viac-menej z donutenia ("sviatocne"), resp. ked chybaju hraci, no pred takym rokom, tak to bola asi jedina vec, na ktoru som myslel... a slo mi to dost dobre![]()
jaaj kalceto, paradna hra kde sa da dobre odreagovat, asi pred rokom som chodieval hravat do takeho strediska kde to bolo zadarmo no a tam nas s kamosom trapili 10 rocni chlapci ktori z nas mali strasnu srandu.. po dakom case som sa do toho dostal a teraz ich prasime my 
odvtedy to hravam vzdy ked je prilezitost len skoda ze protivnici odpadavaju od unavy po prvych troch hodinach hrania
... a nemam s kym hrat
ale nie...
sranda je ked si pri hrani date ruky na kriz, ze tych na lavo ovladate pravou rukou a naopak
odvtedy to hravam vzdy ked je prilezitost len skoda ze protivnici odpadavaju od unavy po prvych troch hodinach hrania
tak to teda to akoby niekto podvadzal, by som im dal polamat prsteky za toVaporV napísal: ale nemam rad ked niekto toci (griluje)![]()
![]()
sranda je ked si pri hrani date ruky na kriz, ze tych na lavo ovladate pravou rukou a naopak
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
pri prilezitosti vytahovania storocnych tem Calvin_SFX-om som si precital aj tuto 
btw, po veeeelmi dlhej dobe abstinencie som hral futbalek posledny vikend pocas stanovacky v dedinkach, pocas jednej hry sa zadarili 3 technicaky
... nezabudol som 
bonus? wtf? techničák?Steju napísal:v piatok som konecne dal svoj 1. bonus. yeah!
btw, po veeeelmi dlhej dobe abstinencie som hral futbalek posledny vikend pocas stanovacky v dedinkach, pocas jednej hry sa zadarili 3 technicaky
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
techničák? wtf?smejo napísal:pri prilezitosti vytahovania storocnych tem Calvin_SFX-om som si precital aj tuto
bonus?
bonus = gol pri ktorom lopticka vyleti von z branky a hra sa dalej, super si odpocita gol alebo si ja pripocitam. (podla zauzivanych pravidiel v KE
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
The Calvin
Star