Viete mi poradit nejaky good nastroj na orezavanie,alebo skracovanie,alebo vybratia pasaze z mp3 ktora sa mi paci na to vhodny nejaky nastroj-software???nieco ako mp3 knife???dakujem....
ja som nasiel davno na nete tusim mp3cutter joiner ci tak nejako sa to volalo... uplne jednoduchy program ze si nastavil zaciatok a koniec na zvukovej osi abo podla sekundy a ono to frisko orezalo.... ked pogooglis so slovami mp3 cutt abo cutter urcite najdes....
Rattata napísal:ja som nasiel davno na nete tusim mp3cutter joiner ci tak nejako sa to volalo... uplne jednoduchy program ze si nastavil zaciatok a koniec na zvukovej osi abo podla sekundy a ono to frisko orezalo.... ked pogooglis so slovami mp3 cutt abo cutter urcite najdes....
Čo ti na programoch uvedených vyššie nevyhovuje? Podla mňa na orezanie pasáže z pesničky ti stačí každý jeden z nich. Ja si zvonenia strihám v sony vegas (ten ti samozrejme neodporúčam ) Na nete sú toho kvantá. Stačí google alebo www.stahuj.cz či podobné stránky.
to je shit...dava to wsetko do waw .....ale aj tak diky
//autoeditácia príspevku ( 04 Jul 2008, 22:09 )
Goten napísal:Čo ti na programoch uvedených vyššie nevyhovuje? Podla mňa na orezanie pasáže z pesničky ti stačí každý jeden z nich. Ja si zvonenia strihám v sony vegas (ten ti samozrejme neodporúčam ) Na nete sú toho kvantá. Stačí google alebo www.stahuj.cz či podobné stránky.
ja by som potreboval nieco ako MP3 knife...to je vecicka....
chrono napísal:Existuje nejaký program čo si nemal, alebo pri ktorom nenapíšeš, že sa ti nepáči?
asi nie....vlastne jeden Mp3 Knife,ale hm,co som si teraz stiahol verziu,tak uz vobec nefakci....hm,takze keby som nasiel niekde plnu,to by bolo super
//autoeditácia príspevku ( 04 Jul 2008, 22:11 )
Padawan napísal:ty kokos ty si niaky husty vsetko je shit podla teba keby si nebol negramotny tak by si si vsimol ze tam mas save as a tam si mozes vybrat format
ved klud nero,to nie je pre mna.....tak asi len tolko.....