Chce 20 ročného!!!
-
Metalista90
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
Eritrea
Star
myslis ze 20 rocny chalan chce chodit s 14 tkou ?:D teda to si povedal uz , ale otazka je , je to normalne?? co ma z toho?...akoze sorry ale ste este deti..ten typek by sa mal spametat a najst si nejaku ..ehm.
17 tku:)
a na tvojom mieste ..no skus jej povedat co citis..predsa k tebe ma urcite blizsie ako k nemu ..
a na tvojom mieste ..no skus jej povedat co citis..predsa k tebe ma urcite blizsie ako k nemu ..
-
Začiatok Konca
Professional
V dnešnej dobe je to bohužiaľ trend.. Chodil som tiež s jednou štrnástkou.. to som mal ale vtedy pätnásť.. Rozum som mal v nohaviciach, priority žiadne.. ona bola hlúpa, ale to je jedno.. Ten pol rok mi vlastne nič nepriniesol.. A veľmi rád naň nespomínam.. viac rozoberať nebudem..
ale keď som jej povedal, že to nemá význam.. tak v priebehu týždňa, či dvoch si našla nejakého 20 ročného, ktorý ju pretiahol.. (chcela aj so mnou.. ale ja som jej povedal, že nie je tá pravá).. tak sa nasrala.. a od vtedy to išlo dolu vodou a ja som zistil, že to nemá význam.. A takto je to super.. z chyby som sa poučil.. Teraz prežívam asi najkrajšie obdobie v živote.. s o rok staršou priatelkou, ktorú veľmi milujem.. a proste mi je dobre takto, ako je.. som šťastný a nič nechcem meniť..
K téme: vykašli sa na ňu, nebude to mať význam.. počkaj chvíľku a neskôr si uži krásny vzťah na plné obrátky, ako sa patrí.. Určite nebudeš ľutovať..
Žiadne mladé cicury, väčšinou nemajú rozum.. Tak to býva..
K téme: vykašli sa na ňu, nebude to mať význam.. počkaj chvíľku a neskôr si uži krásny vzťah na plné obrátky, ako sa patrí.. Určite nebudeš ľutovať..
Žiadne mladé cicury, väčšinou nemajú rozum.. Tak to býva..
-
Mateq
Medium Professional
Re: Chce 20 ročného!!!
Neviem kde všetci beriete istotu, že ten 20 ročný o nej vôbec rozmýšľa.Aiden napísal:utratit...to co je za nepodareny potrat?...je to uplny asocial alebo maximalna troska, ak vobec rozmysla o vztahu s takym stenatom...a este ma z nej aj strach![]()
Ja by som to videl tak, že 14tka je brutálne buchnutá do 20 ročného a všetkým okolo o ňom rozpráva, no v reále 20 ročný ani nevie o tom, že tá baba existuje. Pokiaľ je to ale inak a ten chalan o ňu javí záujem tak sorry.. ale Hacket by to mohol trošku upresniťHacket napísal:ale ona chce jedného 20 ročného suseda,ktorý sa ale bojí proznať že s ňou chce chodiť.(presnejšie detaily neviem)
a este mala poznamka ,ona mi nehovorila o tom 20 ročnom.to viem od jej kamošky a tak medzirečou
Re: Chce 20 ročného!!!
ok takze pre pomalsich este razMateq napísal:Neviem kde všetci beriete istotu, že ten 20 ročný o nej vôbec rozmýšľa.
mimochodom citoval som to presne nad tym co si citoval tyHacket napísal:chce jedného 20 ročného suseda,ktorý sa ale bojí proznať že s ňou chce chodiť
-
Mateq
Medium Professional
Čítať viem, len by ma zaujímal postup akým si Hacket vyvodil to že s ňou chce chodiť, keď vraví že to má sprostretkované od kamošky a cez všetliaké tretie strany. Podľa mňa to teda tak vôbec nemusí byť aj keď to Hacket možno myslí. Pokiaľ je tam veta, že "sa to bojí priznať" tak už v tom vidím nejakú nesúrodosť informácií s realitou. Toť vše, najlepšie by bolo ak by to vysvetlil sám autor, my nevieme ako to je.
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru