RapidShare (novinky, zmeny, ...)
-
Metalista90
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
10 GB na den je aj vyhodu. Predstavte si ,ze mate internet napr. 2mbit rozdeleni medzi 2 susedov. Pridete s roboty a konecne si chcete popozerat nejake stranky ci zahrat CS. Lenze susedov syn si zmysli ,ze stiahne 25 GB zadnes. Ta rychlost internetu vas nepotesi.
Tym ,ze stiahne 10GB a dost je dobre. Vy mozete surfovat.
OT:
Podla mna ked chce niekto len stahovat mal by si dat SAM internet a nie so susedmi ,ked svojim stahovanim ich vkuse OBMEDZUJE a jeho tahanice su 90% datoveho prenosu za mesiac.
Tym ,ze stiahne 10GB a dost je dobre. Vy mozete surfovat.
OT:
Podla mna ked chce niekto len stahovat mal by si dat SAM internet a nie so susedmi ,ked svojim stahovanim ich vkuse OBMEDZUJE a jeho tahanice su 90% datoveho prenosu za mesiac.
-
webmasterr
Medium Professional
-
The Calvin
Star
-
Metalista90
Zablokovaný
Mne v poslednom case blbne rapget a linky oznaci za nefunkcne napriek tomu ze idu.
Odporucam ty stahuj s Rapidu ak mas premium cez Flashget/Rapget.
A ak nemas premium tak toto http://cryptload.info/
Odporucam ty stahuj s Rapidu ak mas premium cez Flashget/Rapget.
A ak nemas premium tak toto http://cryptload.info/
-
Mek
Addict
veru najnovsie to rapidaci pekne posahali... 500 kb/s je zatracene malo, mohli by dat aspon 1024... bo tak ako mi to taha teraz, je tak 3/4 mojho downstreamu, tak sa mi neoplati ani tahat dva subory naraz (druhy cez proxy alebo rapidleech). a premium si just a just nekupim, nevyuzil by som to, ked z rapidu sosam tak raz, dvakrat za tyzden
osobne by som radsej opisoval pismenka s macickami a psikmi, nez tak pomaly sosal... co budem robit na intraku so 100mbit downloadom, teda netusim... okrem cakania
jedine co sa mi paci, je to, ze na collector zone sa priratavaju body uz aj za premium userov
osobne by som radsej opisoval pismenka s macickami a psikmi, nez tak pomaly sosal... co budem robit na intraku so 100mbit downloadom, teda netusim... okrem cakania
jedine co sa mi paci, je to, ze na collector zone sa priratavaju body uz aj za premium userov
Tak až dnes mi došla odpoveď z rapidu na môj problém.. samozrejme s odpoveďou, akou som čakal, tj. nemám súčasne ťahať z dvoch rôznych kompov a nemám zdieľať konto s inými ľuďmi. Mám pocit, že to bola len šablóna, ktorú rozosielajú všetkým s problémom pripojenia.
Čiže rapid sa na mňa vysral, hoci mu platím cca 160sk mesačne.. a vysral sa na mňa aj provider, ktorému zase platím 540sk mesačne. On ešte chce za vyriešenie tohto problému odo mňa brať ďalších 150sk mesačne navyše za vlastnú externú IP adresu!!! No je to svinstvo..
Momentálne skúšam ťahať cez verejný proxy server, tam sa mi snáď IP adresa nebude meniť, tak uvidíme. Ale neviem, či to bude OK, pretože FlashGet mi sťahuje 200MB party.. wtf?
Asi sa dám na čítanie..

//autoeditácia príspevku ( 04 Jul 2008, 23:35 )
Takže sťahovanie cez proxy funguje v pohode.. a z toho asi vyplýva aj nová funkcia rapidu, zvýšený limit na veľkosť uploadovaného súboru aspoň na 200MB.. (možno aj viac?)..

Čiže rapid sa na mňa vysral, hoci mu platím cca 160sk mesačne.. a vysral sa na mňa aj provider, ktorému zase platím 540sk mesačne. On ešte chce za vyriešenie tohto problému odo mňa brať ďalších 150sk mesačne navyše za vlastnú externú IP adresu!!! No je to svinstvo..
Momentálne skúšam ťahať cez verejný proxy server, tam sa mi snáď IP adresa nebude meniť, tak uvidíme. Ale neviem, či to bude OK, pretože FlashGet mi sťahuje 200MB party.. wtf?
Asi sa dám na čítanie..
//autoeditácia príspevku ( 04 Jul 2008, 23:35 )
Takže sťahovanie cez proxy funguje v pohode.. a z toho asi vyplýva aj nová funkcia rapidu, zvýšený limit na veľkosť uploadovaného súboru aspoň na 200MB.. (možno aj viac?)..