Aka je vasa najvacsia rychlost na bicykli?
radsej kupit specialny drziak na kameru na priblu ako si ju niekde rozmlatit. myslim ze z prilby su videa najlepsie, tiez najmenej otrasov a podobne, urcite sa najde aj nejaky drziak na mobil na prilbu. ajked som videl aj take ako mobil prilepeny izolepou o ram x) ale to by asi velmi nevydrzalo. tiez video z toho bude onicom. (tak akurat na sledovanie chodu vidly)gabbero napísal:Hi all, má niekto vymyslený nejaký držiak na bike pre mobil alebo kameru ? Veľmi rád by som ( dúfam, že nie len ja ) nahrával downhilly, stretnutia so srnkami... ale s jednou rukou to je komplikované a zvládam to do cca 60km/h.
No za pokus to stoji, ale pochybujem, ze to bude drzat dobre. V pohode sa da zohnat Gorila tripod http://www.kupujemprodajem.com/Gorila-t ... -oglas.htm , a tie nozicky by si si mohol troska natocit na rurku, alebo na riaditka, ale myslim ze by si to este musel pripevnit aj niecim inym. Alebo uz len kupit si nejaku tu malu kameru, ktora sa da pripnut vsade, dokonca aj na kablikgabbero napísal:Hi all, má niekto vymyslený nejaký držiak na bike pre mobil alebo kameru ? Veľmi rád by som ( dúfam, že nie len ja ) nahrával downhilly, stretnutia so srnkami... ale s jednou rukou to je komplikované a zvládam to do cca 60km/h.
Diky za radu. Radšej investujem do poriadneho držiaka, či už na riadidlá alebo prilbu, to bude potom to pravé. Momentálne fúka ( PO ) super vietor, tak som tu pribalil dnešný zjazd. Vyzerá to strašne neprofesionálne, ale s jednou rukou ani viac nedokážem. S držiakom natočím v pohodičke.
- Prílohy
-
- VIDEO_002.zip
- (1.5 MiB) 195 stiahnutí
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
73 :-))
Čauko ETieNne. Keď som si kupoval bike - ako začiatočník
predavača som sa opýtal, pre akú max rýchlosť sú konštruované bikes. Divne sa na mňa pozrel a hovorí - neviem. A to mal na predajni iné stroje...Najdôležitejšia je úplna kontrola biku = prax a čas. Je to ako s autom alebo motorkou. Kto sa naučí plne ovládať, môže si dovoliť viac. V predchádzajúcom príspevku som priložil mapu, kde min. 1x za týždeň ( podľa vetra ) dosiahnem 80 - 85. Samo, bez rozbehu a aero postoja to nejde. Snažím sa zohnať minikameru na prilbu ( za OK cenu ) a potom tu hodím iné videá. S držiakom na mobil mi to nevyšlo. Držím Ti palce.
-
existpierre
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
JohnFrusciante
Star