Repraky 5.1
Repraky 5.1
Cus, chcel by som sa opytat, ze ktore z tychto reprakov su lepsie lebo niekto vravi, ze genius nestoja za nic a niekto zas opak, tak sa vas chcem opytat co vy na to vravite, thx.
GENIUS SW 5.1 HF 5000
LOGITECH X530 5+1
GENIUS SW 5.1 HF 5000
LOGITECH X530 5+1
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
jednoznačne Genius,počul som ich hrať u kamoša a hrajú nádherne,tu
si o nich prečítaj recenziu
si o nich prečítaj recenziu
Genius je sracka
tie geniusy to su posledne repraky ktore by som si kupil, maju akurat tak dobry hluk a nie zvuk (a s reklamaciami je to fakt zle - predaval som ich dva roky a pocas celych dvoch rokov sa kazili... cize ziadne vadne serie .. shitne repro), ... cokolvek co zoberes od creative alebo logitech nad 2500 sk ta uspokoji...
tie geniusy to su posledne repraky ktore by som si kupil, maju akurat tak dobry hluk a nie zvuk (a s reklamaciami je to fakt zle - predaval som ich dva roky a pocas celych dvoch rokov sa kazili... cize ziadne vadne serie .. shitne repro), ... cokolvek co zoberes od creative alebo logitech nad 2500 sk ta uspokoji...
-
drunkenR!DER
Light Expert
http://www.alza.sk/reproduktory-creativ ... d66857.htm
ja som kupil taketo 2.1 frajerke asi pred rokom a hraju velmi dobre.
hentie Genius mam doma na domacom kine a ten zvuk nejak zanika, je taky nevyrazny, druhy krat by som ich nekupil aj ked sa neda povedat ze to je nejake zle. s Logitech nemam skusenosti
este otazka: preco chces 5.1 ?
ja som kupil taketo 2.1 frajerke asi pred rokom a hraju velmi dobre.
hentie Genius mam doma na domacom kine a ten zvuk nejak zanika, je taky nevyrazny, druhy krat by som ich nekupil aj ked sa neda povedat ze to je nejake zle. s Logitech nemam skusenosti
este otazka: preco chces 5.1 ?
V com konkretne sa ti nezdali? Mohol to byt aj zle nastaveny ekvalizer a uprimne sa mi nechce verit, ze by mal logitech horsi zvuk ako genius.DjBass napísal:tak medzi tymito urcite genius lebo tie logitechy som hrat pocul a podla mna stoja za...
Genius 5.1 som pocul iba raz, bolo to take obycajne, ale Logitech aj Creative som pocul tiez a zdali sa mi vyvazenejsie. Presne typy neviem, bolo to len tak u znamych, no predpokladam, ze velke rozdiely v ramci znacky nebudu.
ja by som jednoznacne odporucal tie 2.1 od logitechu...urcite budes spokojny ... mam doma aj creative 5.1 ale tie od logitechu maju ovela lepsi subak aj na maxime podava verne basy co sa o creative neda povedat... myslim si ze za tu cenu asi to naj co mozes kupit... teda este som nenasiel nic lepsie... a znacky ako genius velmi neodporucam .. väcsinou nemaju dobre vyhotovenie...