Otvoril som .exe subor, nejde lognut do PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Pantagruel
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Otvoril som .exe subor, nejde lognut do PC

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Nazdar ludia,

dnes som omylom otvoril jeden .exe subor ktory mi prisiel do e-mailovej schranky ... Hned som ho vypol a nevenoval mu pozornost. Ked som ale neskor zapol PC, neslo mi prihlasit, pytalo to odomna heslo, pritom ziadne nemam. Vtedy mi doslo ze to asi sposobil ten subor a niekto sa mi tak mohol naburat do PC ...

Co mam robit? Jeden clovek mi poradil aby som stiahol Boot CD tak som ho stiahol ale nepomaha to ...

Pomozte prosim, popripade kto by to vedel spravit a je z Nitry tak mu mozem zaplatit ak by bol schopny prist a opravit to...

Dakujem
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

fuuh čiže núdzový režim nezaberá?? Skúšal si aj Linux Live CD a prekopírovať súbory? Tak by to bolo najlepšie..skopíroval by si a formátol..
SkylineTuner
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa SkylineTuner »

no mne sa to tiez stalo... lenze mne sa comp vypol okamzite. ja som preinstaloval win ale ta svina tam zostala a chcela mi zas vypnut comp, ale sa mi to podarilo zrusit tak som zalohoval subory a zformatoval..., BTW: mozes skusit dat pri prihlasovani tusim CTRL + ALT + DEL zadat do pouzivatela Administrator a dat OK... mozno pomoze
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Tak uz je v servise :(
Majkyy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majkyy »

ze uz je v servise...:D
ako nic v zlom ale nechapem preco stale ludia davaju PC do servisu :D ved preinstalovat windows neje ziadna veda :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Majkyy napísal:ze uz je v servise...:D
ako nic v zlom ale nechapem preco stale ludia davaju PC do servisu :D ved preinstalovat windows neje ziadna veda :lol:
Mozno pre teba, ale je vela ludi(mozno aj vacsina), ktori to nevedia a radsej hodia PC do servisu...ja to nerobim, ale tychto ludi chapem :)
Napísať odpoveď