PSD> to PDF ....pls

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

PSD> to PDF ....pls

Príspevok od používateľa cinges »

Mam PSD obrazok vo vrstvach.. a chcem ho ulozit, do PDFka..300dpi, CMYK v jednej vrstve... mam PhotoShop 10 CS3.. ked to dam ulozit ako pdf, tak mi tam nabehne milion moznosti, ze ako to ma presne ulozit, ale som z toho jelen,... neviete mi nekdo poradit, ze jak to spravit, aby mi to ulozilo, tak jak chcem..? diki moc.. :oops:
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

podla tych specifikacii usudzujem ze potrebujes PDF do tlace. takze ked ti vyhodi ten dialog s pdf nastaveniami tak hore das press quality.
ale tlaciar (ak to teda ide do tlace) bude potrebovat aj spadavky a orezove.. ale to zalezi an navrhu

samozrejme CMYK a 300dpi si navolis v PS uz predtym. iba vyberes aky druh PDF to bude. teda aka kompresia
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

prask napísal:podla tych specifikacii usudzujem ze potrebujes PDF do tlace. takze ked ti vyhodi ten dialog s pdf nastaveniami tak hore das press quality.
ale tlaciar (ak to teda ide do tlace) bude potrebovat aj spadavky a orezove.. ale to zalezi an navrhu

samozrejme CMYK a 300dpi si navolis v PS uz predtym. iba vyberes aky druh PDF to bude. teda aka kompresia
jasne..:) a ako to dam do jednej vrstvy..? alebo jak zistim, ze je to v jednej vrstve.? Lebo ked otvorim to PDF, tak vlastne to nenacita okamzite, ale pomalsie vrstvu po vrstve tam zobrazi.. toho obrazku..
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

pdf je velmi komplexny dokument. o vrstvy v nom sa nestaraj. ak uz mas pdf je to ok. to ze sa ti to pomalsie otvara znaci to je ze je to vo vyssej kvalite
Napísať odpoveď