no bolo to na 760i 760 Li to ste kupili za 4.2 miliona?Riki49 napísal:Inak ludia BMW davalo koncom minuleho roka zlavu milion na novu 7-cku (predtim nez prisiel face-lift), len pre SK, CZ, PL!!! Jednu sme kupiliked boli ako zadarmo
Ake mate auto?
-
ZHiT
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Kód: Vybrať všetko
http://www.autotuning.cz/galerie/displayimage.php?album=137&pos=0-
Cicicok
Light Star
Definuj pojem milionar! Toto tak milujem ked to niekto pouzijeLes napísal: Ja hovorim o Slovensku. A aj keby sme hovorili o Nemecku, pre milionara tych par centov rozdiel by nemal byt problem..
2 ivank:v predajni nemaju 760 vystavene
Ked neveris tak sa pozri sem
Kód: Vybrať všetko
http://www.bmw.sk/showdoc.do?docid=493hovorim o reklameRiki49 napísal: Definuj pojem milionar! Toto tak milujem ked to niekto pouzije
2 ivank:v predajni nemaju 760 vystavenea zakladne vybava 760 stoji od 4,5 mil
Ked neveris tak sa pozri semKód: Vybrať všetko
http://www.bmw.sk/showdoc.do?docid=493
a vies co radsej sa na to vyser
Riki49 napísal: Definuj pojem milionar! Toto tak milujem ked to niekto pouzije
2 ivank:v predajni nemaju 760 vystavenea zakladne vybava 760 stoji od 4,5 mil
Ked neveris tak sa pozri semKód: Vybrať všetko
http://www.bmw.sk/showdoc.do?docid=493
Milionar je ten, kto ma okrem svojho byvania a auta od 5 mil. alebo okrem byvania ma nasetrenych "len" par stotisic ale mesacny prijem ma 100-150 tis.
-
frodimir1
Star
Pekna p*covina BMW take k*kotiny kupovat dakujem pekne a este tolke prachy za diesel dat ??? Na keru p*cu mi bude auto s objemom motora 3-6 litrov a taky vyokn na nase cesty??? No neviem kedy!!!!!!!!!!
Si BMW aj Mercedesy, Lexusy, Audi-ny strčte viete kam !!!!
Su to totalne p*coviny pre slovenskeho vodica!!!!!!!!
Chlapce z teba sa leje zavist...frodimir1 napísal:Pekna p*covina BMW take k*kotiny kupovat dakujem pekne a este tolke prachy za diesel dat ??? Na keru p*cu mi bude auto s objemom motora 3-6 litrov a taky vyokn na nase cesty??? No neviem kedy!!!!!!!!!!
-
frodimir1
Star
MMMM poviem ti jedno, keby som vyhral take auto, al. bny mi ho niekto daroval, tak by som ho hned predal!!!
A mam viacero dovodov:
1. na co ti bude take auto ??? Ti hovorim kde by si vyuzil tolko hp ???
to mi povedz rozj*bat si drzku ??? Nech sa paci!!!
2. Nexcem, aby mi ludia hovorili mozes ma previezt, mozes mi ho pozicat kcem spachat samovrazdu
....
3. Si domysli, myslim si ,ze mas rozum!!!
A mam viacero dovodov:
2. Nexcem, aby mi ludia hovorili mozes ma previezt, mozes mi ho pozicat kcem spachat samovrazdu
-
Cicicok
Light Star
Tomu ver! a dodam otazku na frodomir1 Skodovica taha dobre co???Les napísal: Chlapce z teba sa leje zavist...
Tu nejde o to, ze kto ma auto vykonnejsie, ten blaznivejsie jazdi ! Mozem mat aj 600hp auto a jazdim uplne v pohode. To je len o slovenskej mentalite, ako clovek chape toho, kto jazdi uplne normalne pomaly a ma vykonne auto. To je umenie a zvlast na Slovensku ! Kretenov, ktori svoje S120 vytunuju a jazdia v meste 90 vidim kazdy den. Ale umenie je, ked clovek ma vykonne auto a jazdi s nim normalne (tento pojem na Slovensku ohlade jazdenia neexistuje). Ja mam vykonovo 150hp auto a nemam dovod s nim jazdit 200km/h, ani keby som mal pred sebou prazdne letisko.frodimir1 napísal:MMMM poviem ti jedno, keby som vyhral take auto, al. bny mi ho niekto daroval, tak by som ho hned predal!!!
A mam viacero dovodov:
2. Nexcem, aby mi ludia hovorili mozes ma previezt, mozes mi ho pozicat kcem spachat samovrazdu....
-
frodimir1
Star
Pocuj kolko kilometrov najazdi normalny clovek v zahranici ked si taky mudry ????
Povedz a rad by som kcel vediet kde by si kcel ist fPolsku a fČechách ryxlejsie ako na nasich cestach, a ked sa spytas na ulici ludi, ze kto chodi na aute v zahranici po hlavnej ceste, dialnici viac ako je predpisane, ti top moze povedat iba par 2pkov, ktory su nadrzany na xtrem, ktory z tohoh plynie!!!!
Povedz a rad by som kcel vediet kde by si kcel ist fPolsku a fČechách ryxlejsie ako na nasich cestach, a ked sa spytas na ulici ludi, ze kto chodi na aute v zahranici po hlavnej ceste, dialnici viac ako je predpisane, ti top moze povedat iba par 2pkov, ktory su nadrzany na xtrem, ktory z tohoh plynie!!!!
-
Cicicok
Light Star
No v Cesku das 170 bezproblemov (vzhladom na cestu) u nas je to takych 160, ale neviem kolko je to na novom useku D1frodimir1 napísal:Pocuj kolko kilometrov najazdi normalny clovek v zahranici ked si taky mudry ????