Mio C520 a update mapy
Mio C520 a update mapy
Som v tom lama, lebo to mam iba teraz. Chcel som si updatovat mapy na svoj GPS navigator Mio C520. Po hladani som to nasiel na stranke Mio. Tak som isiel podla navodu. Update bol prevedeny, ale po zapnuti navigatora mi vypisalo, ze mapy nemaju licenciu a tak nebudu fungovat. Chcem sa spytat, ze ako to je s tou licenciou? Kde ju najdem, alebo ako na to, aby mi isli tie mapy? Vopred dakujem za info.
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
no neviem skade si to stahoval ale ja mam tiez C520 a mapy som stahoval z tadeto http://www.mio-tech.sk/download.htm a isiel som podla navodu vsetko som spravil zapal navigaciu a vsetko fungovalo nemal som s tym ziadne problemi..
-
Suffel
Guru
no takto co ti to presne vypisuje a kedy ked ju zapnes alebo ked zapnes mapy alebo ako? neviem ked si to stahoval z tej stranky tak by ti to malo ist mne to islo v poho inak poradil by som ti asi tolko ze to skus este raz spravit myslim to cele znovu tam nohodit tie nove mapy a potom uvidem ked to zase bude vypisovat tak sa pozriem ze ako by sa to dalo spravit...
tak zase som to robil podla navodu a teraz mi tu vypisuje:
Mapy idu, ale neviem ci vsetky a jake. Nemalo by vypisovat nic, ci ako to je s tym? Este raz dakujem. 
a co teraz?Niektore mapove subory su blokovane, navstivte adresu www.mio-tech.com
-
Suffel
Guru
no tak ty ked nhrasi ttie mapy tak a spustis navigaciu tak ony by ti mali ist proste bez vsetkeho ako tie stare zapns a ide nic by ti nemalo vypisovat .. teraz neviem ze ci je chyba v tych mapach ktore si stiahol alebo je chyba v tvojej navigacii.. na tie napy sa idem pozriet a dam ti vediet ze ci to robia mapy alebo nieco inee...
tak robim vsetko ako to je v navode. proste mapy idu, ale ked zapinas Miomap a to sa ti nahrava tak potom ked sa to nahraje mi vypise hlasku, ze daco blbe a chod na mio-tech. Ak tebe to ide tak preco mne nie? Pred tym islo a aj teraz mapy idu, ale neviem co presne nejde. ze preco to vypisuje stale ked zapinam miomap.
-
Runes
Addict
Re: Mio C520 a update mapy
OMFG ted mi to dal tato do ruky nech mu to aktualizujem a normalne neviem
mam to robit cez map update ale de zozeniem ten program netusim
to je fakt daka prihoreta navigacia ked sa odkazuje na daco co je dade zahrabane