utorrent a problemy s modemom od t-comu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

moj problem je nasledovny v stredu som si doniesol z t-comu novy modem vola sa TOPCOM WEBR@CER 821 a ked som predtym stahoval bezne plnou rychlostou dnes to ide okolo 20kB/s skusal som zmenit port v utorrente ale stale mi napise po teste ze je zavrety a nemozem mat ziadne prichadzajuce spojenia..prosim poradte ako mam nastavit ten port aby bol otvoreny a zase sa vsetko stahovalo ako ma..dakujem

//autoeditácia príspevku ( 05 Jul 2008, 21:13 )
tak mi prosim aspon niekto poradte ako vypnut ten firewall v modeme jedine na co som dosiel hladanim tak je to ze sa to robi cez tuto stranku pravdepodobne
http://192.168.1.1/
prihlasovanie meno: admin
heslo : admin
a nic dalsie neviem prosim poradte mi niekto nic sa neda poriadne stahovat cez torrenty..dakujem
dante18
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dante18 »

Zrejme si musis presmerovat ten port ktory pouziva utorrent. To spravis cez to webove rozhranie (192.168.1.1). Ak nemas uzivatelsky manual tak si pozri tento: http://www.t-com.sk/ImgCont/zakaznicka_ ... manual.pdf je tam cast ktora sa venuje smerovaniu portov. a ak sa nemozes prihlasit, meno admin, heslo admin nefunguje a ty si nic nemenil tak by som sa asi obratil na tcom

//edit
v tom manualy som nasiel poznamku:
"Zapamätajte si vaše informácie o konte. Ak zabudnete užívateľské meno a systémové heslo, bude potrebné
resetovať router do jeho výrobných nastavení. Pre resetovanie, stlačte RESET na zadnom paneli routra na
10 sekúnd."
ale po tom asi budes musiet znovu nastavit pripojenie k internetu :?
martin M
Star
Star

vdaka pozrem nato uz som tym zabil 6 hodin zivota ale p2p potrebujem..vdaka za ten manual
dante18
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dante18 »

nj v poho, snad ti to pomoze
martin M
Star
Star

vsetko vyriesene krasne sa uz stahuje ako predtym..naozaj vdaka :D