"moj" Glock od CYMA ma dodaciu lehotu ako toaletny papier v Rusku za sociku... cely den som pisal s AS manikom, ktory sa mi snazil vyhovorit akukolvek kratku elektriku a prehovorit ma aby som zainvestoval do plynaka. v mojom pripade SIG od TM... mate s touto zbranou skusenosti?
pershing napísal:plyn jedine ak mas dostatok penazi na plyn.. a nechces hrat v zime
mozno na par akcii na bitunku v BR toto leto, ved v septembri idem tuho studovat preto mam dilemu ci sa vobec plynak oplati...jedine co ma laka je autenticka rozborka-zborka...a aka je spotreba plynu? taka primerna...
mne okrem tych karabiniek (teda jednej z nich) prdla aj ta plastova vec na predlzovanie, preto som si vyrobil novy popruh, sirsi a hlavne karabinky a ta posuvka su kovove (resp. silnejsie ako povodne)
jackb napísal:mozno na par akcii na bitunku v BR toto leto, ved v septembri idem tuho studovat preto mam dilemu ci sa vobec plynak oplati...jedine co ma laka je autenticka rozborka-zborka...a aka je spotreba plynu? taka primerna...
spotrebu ti neviem povedat, ale je vyssia pri blow backu, NBB skoro nic nezerie.. keby bolo namne tak si kupim len NBB, blow back max hicapu
pershing napísal:spotrebu ti neviem povedat, ale je vyssia pri blow backu, NBB skoro nic nezerie.. keby bolo namne tak si kupim len NBB, blow back max hicapu
plynak od CG by som nekupoval, to uz radsej cinu, je to riadne smetie, ked plyn tak blowback od roznych vyrobcov [to si nechaj poradit na wargames - napr kwc atd] a ked NBB tak jedine SOCOM od Marui
ja by som plyn nekupoval, zda sa mi to neprakticke, skus si predstavit ze ti dojde plyn a si v ****, ... a ten Socom od TM mozem len odporucit, ma ho brat a uz som sa s nim tolko nastrielal, i ked je to len manual, ale tak to natahovanie nie je nic zlozite, ....
SOCOM som myslel plyn ale nechajme tak
Co ked ti dojde plyn? Co ked ti dojde baterka? Blbe uvahy...tak pojdes domov alebo si pozicias, nejdes na 2 roky do antarktidy s jednou flasou greengasu..
dostal som odporucanie na TM GBB Bereta - Tactical Master, sice na pistol dost mastna suma, ale vraj ma poprdeli vlastnosti...
dake skusenosti?
je jedno co za plyn sa do toho "tankuje"?
pershing napísal:enduro ty uz nehraj bossa [no offens] ale dojdi tu na vychod snami zastrielat kludne aj s m150 silent assasin persho zakilluje aj s 350fps
Neboj pridem pridem s dragunovom na M170 xi budes ako sitko na dresu
//autoeditácia príspevku ( 18 Jul 2008, 0:11 )
Tak dalsie fotky s "operation Cleaner"