Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Danielson
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Danielson »

Ľudia, ako hodnotíte Midsummer Fire festival? Ja už mám takmer všetko (okrem topánok a toho mizerného peta) a privirobyl som si o cca 500g za smiešne ľahké Questy :) A Schyzo, to WOTLK je z bety, ale tak ako boli v BC bete talenty trošku odlišné od finálnej verzie, tak aj tieto sa zmenia. Naviac niesú tam (momentálne) talenty pre Palacha a podobne. Ale ten skill, že bude môcť War držať v 1 hnáte 2-prackovú zbraň je fajn nápad a podľa mňa to tam aj ostane do finálnej verzie... resp. kým to nejakým patchom nezrušia /resp. nespomalia ešte o niečo atk. speed aby wari neboli príliš overpowered :D
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Ja sa tesim na Warlockovu Metamorphosis.
:D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Nightmear napísal:Ľudia, ako hodnotíte Midsummer Fire festival? Ja už mám takmer všetko (okrem topánok a toho mizerného peta) a privirobyl som si o cca 500g za smiešne ľahké Questy :) A Schyzo, to WOTLK je z bety, ale tak ako boli v BC bete talenty trošku odlišné od finálnej verzie, tak aj tieto sa zmenia. Naviac niesú tam (momentálne) talenty pre Palacha a podobne. Ale ten skill, že bude môcť War držať v 1 hnáte 2-prackovú zbraň je fajn nápad a podľa mňa to tam aj ostane do finálnej verzie... resp. kým to nejakým patchom nezrušia /resp. nespomalia ešte o niečo atk. speed aby wari neboli príliš overpowered :D
ja sa tesim viac na brewfest :D
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

otvorena registracia pre open betu WOTLK
https://www.wow-europe.com/account/beta-opt-in.html
zmog
Novice
Novice

Príspevok od používateľa zmog »

Chcem sa opytat ci niekto z hracov nepozna nejaky free server Pre BC , tj bez datadisku [ max 60 lvl ] doteraz som hraval na scape ale uz ma to nebavilo. :?
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Nie som hrac, tejto supis pupis hry, ale tak za jedno jej dakujem, pripravila ma o dobreho kamarata :smt024
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Retne napísal:Nie som hrac, tejto supis pupis hry, ale tak za jedno jej dakujem, pripravila ma o dobreho kamarata :smt024
uhral sa xmrti? :smt104
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Tranzer nema Burning Crusade a je CZ/SK 300 + :)
Vyborna kvalita :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Retne napísal:Nie som hrac, tejto supis pupis hry, ale tak za jedno jej dakujem, pripravila ma o dobreho kamarata :smt024
to si musel hrat asi 24/7... :shock:
nErD. ' z napísal:caute manici :)

mam taky problem, ze som sa dnes napojil na server (neofik) a zmyzol mi vsetok chat :D. Proste ked napisem do guild chatu ludia to vidia ale nevidim to ja, ani nevidim co mi napisali. Taktiez zmizol world, lfg, trade a podobne. Ani whispi nemozem precitat.. Neviete co sa tam mohlo pokazit ? :P Dik za help... btw. kukal som v interface nic takeho som nenasiel..

/// no tak uz som to vyriesil, staci kliknut na Chatovaci stvorcek na sekciu General a vybrat filters a pozapinat tie potrebne veci aj ked neviem ako sa to vyplo..
vymaz cache a WTF adresare a znova zapni wow
zmog
Novice
Novice

Príspevok od používateľa zmog »

Zavulon napísal:Tranzer nema Burning Crusade a je CZ/SK 300 + :)
Vyborna kvalita :)
Vyzera to dobre a kde sa tam mozem zaregistrovat ?

edit : uz zanikol :(
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

GM SERVER
AK by mal niekto zaujem len tak sa zabavat s GM commandami tak mi napiste. Je to sice hamachi server ale uzijeme si kopu srandy :lol: :lol:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

pls za locka sa moc v PvE nevyznam, spravili by ste mi pls nieaky build na expenie?
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

mne celkom vyhovovalo full affli do 50lvl a potom demo po felguarda a zbytok do affli
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

pls mohol by si urobit ten build na wowheade, neviem ktore talenty sa mi viac hodia
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

-=wolf=- napísal:pls mohol by si urobit ten build na wowheade, neviem ktore talenty sa mi viac hodia
takto niak do toho 50lvl http://www.wowhead.com/?talent=IE0rVRfkqp
a priblizne takto som to tahal do 70lvl http://www.wowhead.com/?talent=IA0MmRcZbxczIizcxsu
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

ja by som dal určite do toho prvého buildu, imp drain soul 14% many máš s5..
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

jo to je fakt , ale ako affli som tych soulshardov niak extra nepotreboval ale s necrossisom si nastavis nech ti zvysne shardy nici
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

ja som skusal vlastny build a co hovorite na tento? http://www.wowhead.com/?talent=IEMMVoftVL

btw tento build chcem na pvp, co vy na to? http://www.wowhead.com/?talent=IVZ0xZxgbtbMtAuAo
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

no urcite lepsi je combo afli/demo build, ide o to ze zatial kym to expis sa poriadne naucis hrat tu classu a potom sa ti budu robit omnoho lahsie a lepsie buildy na 70tke
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no na pvp, hmm je otázne či chces build na 2v2 arenu, 3v3alebo 5v5, poprípade na BG, ja na arenku 2v2 veľmi rád používam build 20/41 s felguardom, alebo 24/37 sl/sl, na 3v3 a na 5v5 24/37 sl/sl, do BG sa dobre chodí s 43/7/11 affli až po unstable affliction porpípade s fire destrom 0/7/54, alebo destro loci používajú do arén aj 5/5/51, ale netuším aké to je účinné, neskúšal som

k tomu tvôjmu buildu imp firebolt je zbytočnosť pretože impa pri pvp používať nebudeš, pyroclasm no na ten soul fire to je dobré, ale zase soul fire imho v pvp kvôli moc dlhému castu nebudeš moc často používať, určite by som dal destructive reach, a ešte je otázne na čo ti je imp shadowbolt ? pretože inicerate ma rýchlejší cast a dokonca väčší dmg ak je na targete immolate, k tej corruption momentálne mám na warlockovy 0/7/54 fire destro talenty no a myslím si že nemáš moc času tam nahadzovať toto i keď to je instant cast, možno tak do areny kde robí problém line of sight
Napísať odpoveď