cauko mam taki problem ze chcem nainstalovat win lenze ked spustim win tak mi vypise ze sa neda spustit lebo to nie je 32 bit operation system...skusal som aj vytvorit z toho ISO a nabootovat ale nic...potom aj normal DVD som skusal nabootovat ale aj tak nic..za kazdú pomoc vopred dakujem tak ako to mam nainstalovat..
//autoeditácia príspevku ( 06 Jul 2008, 8:43 )
pls pomôzte mi lebo ked nabootojem tak len skocia ciernobiele obrazy,,ale za ten cas ani neviem precitat ze co je..napr vybrat ze normal windows mod alebo windows SetUp,,,
no takze mam vistu ultimate 32-bit lenze chcem nainstalovat home premium ale 64-bitovu lenze ked chcem instalovat z windowsu tak mi napise ze sa neda otvorit lebo nieje kompatibilni s 32-bit...a skusal som aj nabootovat ale nenabehlo boot obrazovka cize to kde si vyberiem setup alebo windows...pls poradteeeeeee
no ved to mam lenze teraz som prehodil na xp a skusit tak ale nic no a normalne xp nabootoke lenze vistu nie..potom som vytvoril aj ISO image vista a skusil som a nic!"!!!!!!!!!
chalan, na to, ze ziadas o radu si trochu drzy, takze ani ja si neodpustim poznamu na uvod voci tebe - Vies ako naprd sa citaju vety, kde sa nepouzivaju bodky a ciarky? Ano aj tvoje patria k takym. Uz len za to by si nase triafanie naslepo mohol respektovat, ze sme si dali tu namahu a vydedukovali z tej spleti slov "co ta asi serie"
K veci - pod 32bit systemom, nespustis 64bit instalacku. Takze jedina moznost je boot. Za predpokladu ze mas 64bitovy CPU, mas aj spravne nastavenu prioritu bootovania, mechanika ti cita DVDcka, si trufam tvrdit ze mas stiahnuty zly, a/alebo zle vypaleny image tohto systemu.
Ak je moje tvrdenie zarucene nepravdive, tak prosim ZROZUMITELNOU formou nam predloz presny postup, ako si dane bootovacie medium vytvoril a tiez ako sa z neho snazis nabootovat.
cawko..no tak poprvé sa osravedlnujem za "vulgárne vyrazi",a CD som vypalil programom ashampoo burning studio, ako ISO image cize bootovací..potom ako píses nastavím bootovanie CD-DVD ako prvé.Ulozím nastavenia resetnem notebook..za chvílu mi notebook nacíta cd vsetko ok ale potom mi nieco vypíse ze C://WINDOWS/xx/xxx nieco sa nenasiel...potom som stiahol z netu ten súbor cize xxx.dll a nakópíroval do windows zlozky system32.Resetoval som notas a vsetko isiel v poho...no tak diky za radi problém mam vyriesení, ale zas musím preinstalovat lebo win chcem mat na C a teraz mam na D