TV na webe nelegalne?
TV na webe nelegalne?
Je online TV na webe nelegalna ked mam len okopirovany html kod zo stremam tv?
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nemozem si nevsimnut ze je to za poslednych par hodin od teba uz stvrta tzv. "SPAM TEMA" tak ak ti z mojej strany mozem odporucit ak sa chces vyhnut väzeniu tak s tym prestan a azda za cele forum, ked uz zalozis temu tak to nerob nasilu a hlavne nepis pi*ov***
Skratka nesnaz sa nasilu zviditelnit...
EDIT // Pocuvaj teraz som si to poriadne pozrel a tebe uz dobre zajeba**** 9 tem za 24 hodin....
PS: Kedze mam zablokovanu karmu tak sa neboj ze by som ti akokolvek to oplacal mily darca a neschovavaj sa za anonymne ko*ot reci.
Bud sa podpis alebo posli PMku ty sku*vysyn
Skratka nesnaz sa nasilu zviditelnit...
EDIT // Pocuvaj teraz som si to poriadne pozrel a tebe uz dobre zajeba**** 9 tem za 24 hodin....
PS: Kedze mam zablokovanu karmu tak sa neboj ze by som ti akokolvek to oplacal mily darca a neschovavaj sa za anonymne ko*ot reci.
Bud sa podpis alebo posli PMku ty sku*vysyn
-
Začiatok Konca
Professional
Začnem tým, čo na to naše zákony (618/2003 Z.z., §24, odsek 1):
"Rozmnoženinu zverejneného diela môže fyzická osoba vyhotoviť bez súhlasu autora pre svoju osobnú potrebu a na účel, ktorý nie je priamo ani nepriamo obchodný; za také použitie nevzniká povinnosť uhradiť autorovi odmenu."
Takže: kde máš ten okopírovaný kód? Je to len niekde doma v počítači na neverejnej stránke, alebo niekde na internete na stránke plnej AdSense z ktorej generuješ zisk?
V prvom prípade je to OK, v tom druhom už nie.
"Rozmnoženinu zverejneného diela môže fyzická osoba vyhotoviť bez súhlasu autora pre svoju osobnú potrebu a na účel, ktorý nie je priamo ani nepriamo obchodný; za také použitie nevzniká povinnosť uhradiť autorovi odmenu."
Takže: kde máš ten okopírovaný kód? Je to len niekde doma v počítači na neverejnej stránke, alebo niekde na internete na stránke plnej AdSense z ktorej generuješ zisk?
Adsense by to asi nepovolil co?ydoodle napísal:Začnem tým, čo na to naše zákony (618/2003 Z.z., §24, odsek 1):
//Edit
No na jednom webe som videl ze maju od googlu reklamy a ta stranka je cisto o TV online ved pozrite sami http://www.onlinetelevizia.sk
taktiez napr. http://www.online-video.cz