Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
MEGA
: Predvcerom som sa ozral jak svina, prvy raz som grcal ozrany, vygrcal som sa na dlazku a stol, vsetko som si musel utriet a potom som grcal do travy, kde som ozraty vystal.
Vodku nechcem vidiet minimalne mesiac. Este den po tom mi bolo zle a pri pomysleni na akekolvek palene ma napinalo.
Napoledy som chlastal s tymi ludmi. Vzdy sa najviac ozeriem. Nabuduce si radsej budem
niekde osamote v sukromi.
Vodku nechcem vidiet minimalne mesiac. Este den po tom mi bolo zle a pri pomysleni na akekolvek palene ma napinalo.
Napoledy som chlastal s tymi ludmi. Vzdy sa najviac ozeriem. Nabuduce si radsej budem
+ dnes idem vybavovat obciansky
- musel som koli tomu skoro vstat
+ o jednej rano som siel spat pre to, ze som si pisal s jednou super babou
- na nic pocasie
+ vcerajsia zoo
- minul som v nej posledne love, ktore mali ist na ucet rapidshare
+ nahoda, stretli sme tam nejakeho araba, ktory nam zadarmo pozical vodnu fajku (bola perfektna), boli s nim aj flipy
- musel som koli tomu skoro vstat
+ o jednej rano som siel spat pre to, ze som si pisal s jednou super babou
- na nic pocasie
+ vcerajsia zoo
- minul som v nej posledne love, ktore mali ist na ucet rapidshare
+ nahoda, stretli sme tam nejakeho araba, ktory nam zadarmo pozical vodnu fajku (bola perfektna), boli s nim aj flipy
+++konecne mam za sebou skusku, vysledok sice budem vediet az o tyzden, ale uz mam volno a to je hlavne. som taky psychicky vystaveny, ze chcem teraz mesiac cumiet do blba. po 3 mesiacoch bez poriadneho spanku, odpocinku alebo cohokolvek normalneho... sorry vsetkym, ale toto si nedokaze nikto normalny predstavit (medikov radim totiz medzi nenormalnych v urcitom slova zmysle)
+++ich bin da KING
+++ich bin da KING
1000x