S tym autobusom to je stara znama vec."LEbo boh to tak chcel".Tak isto ako som volakde pocul s typkom co neurobil skusky ze sa ho volakto pytal "preco ti boh nepomohol?" a on ze "on to takto chcel"
Diego, AXO: my, krestania, mame vo Svatom Pisme, nieco co sa da odlahcene povedat: preto ze som veriaci a cely zivot som sa trapil po smrti mi bude ovela lepsie, lebo budem v Bozej pritomnosti.
a kedze ludia sli z kostola, je velka pravepodobnost, ze ich duse sli rovno Raja
AXO prestaň čítať modlitebnú knižku svetielko.
Čo má boh spoločné so záchranou Kresťanov? To by potom zachraňoval každého. Proste zhebli tak zhebli. Je to vec na dennom poriadku. To má Boh furt každého zachraňovať? Veď potom by v TV nemali čo rozoberať.
Keď si BOH prečíta tvoj príspevok, z chuti sa zasmeje.
Lekoklatik, zabudol si napisat ze podla Teba ho Boh nezachrani.
Neexistenciu Boha nemozes dokazat, takze veris ze Boh neexistuje v takej istej miere ako niekto veri ze existuje
Ujo Marky napísal:Lekoklatik, zabudol si napisat ze podla Teba ho Boh nezachrani.
Neexistenciu Boha nemozes dokazat, takze veris ze Boh neexistuje v takej istej miere ako niekto veri ze existuje
To nieje moja starosť. Samozrejme že som písal za seba. Nemám potrebu niekoho presviedčať. Gangyho už dupľom nie.
Mňa jeho existencia/neexistencia netrápi. Verte si čomu kcete.
Hovor mi kto tu je decko .Povedz mi aky ma Boh vyznam pre nase ludstvo.Povedz mi co konkretne tebe dava boh.A vies Dieg0 je akoze clovek.A myslim ze nejakeho cloveka si videl uz 500000 krat v zivote.
A mimochodom.Rovnako ako ked ti poviem ze verim v lietajuci penis tak budem pre vas blazon tak ked ty my povies ze veris v boha budes tiez blazon.A nechapem co si nepochopil na tom ze neverim v boha lebo som ho nevidel.Chcel som tym povedat ze nie je nijak dokazany vedecky ani ziadnou inou cestou nie je potvrdena existencia boha.Este nieco?
Koncim debatu nema to zmysel .Je mi absolutne jedno ci clovek veri alebo nie.Ked veri neznamena to ze je horsi clovek.Ale ked chodi do kostola tak je to potom podla mna fanatik.Vravi sa ze Boh je vsade.Takze pomodlit sa moze kazdy aj doma a bude to rovnako platne ako ktorykolvek den v kostole
Dieg0 napísal:Hovor mi kto tu je decko .Povedz mi aky ma Boh vyznam pre nase ludstvo.Povedz mi co konkretne tebe dava boh.A vies Dieg0 je akoze clovek.A myslim ze nejakeho cloveka si videl uz 500000 krat v zivote.
A mimochodom.Rovnako ako ked ti poviem ze verim v lietajuci penis tak budem pre vas blazon tak ked ty my povies ze veris v boha budes tiez blazon.A nechapem co si nepochopil na tom ze neverim v boha lebo som ho nevidel.Chcel som tym povedat ze nie je nijak dokazany vedecky ani ziadnou inou cestou nie je potvrdena existencia boha.Este nieco?
ako moze byt vedecky potvrdena existencia boha, ked ani nevieme co to je? povedz mi co si pod bohom predstavujes ty, ze si si taky isty ze neexistuje
jednoducha odpoveť s filmu :kur*a hoši guten tag: myslim ze tento film každy vydel tak nemusim pripominat co kcem proste kdo veri ten veri kdo nie ten nie podla mna to bol človek ktory poznal alebo objavil nejaku liečivu rastlinu alebo nejaku medicinu čo oni nepoznali vyliečil tak paaar ludi a bol boh a potom už to že ludia ho videli ako vstal zmrtvych atd no nvm kopu ludi vravi že nvm kde to existuje lochnes a mnoho ludi tomu veri niektory ju aj videli no a niektory nie proste ked niečomu veriťe tak vam to pripada realne