p.s.: Stare mozno, ale ako sledujem uzivatelov v praci, ci kamaratov, tak v drvivej vacsine pripadov postacujuce.
p.s.: Vidim, ze poriadok v skrinke ti nic nehovori...
mno mne to na net a podobne staci.pato83 napísal:Ja som mal este pred polrokom podobne zelezo. CPU som mal 2200, taktiez Semprona. S boxom, ak sa dobre pamatam, nesla teplota v zatazi nad 50C pri full otackach. Skus dat dole chladic, prefukat, ocistit od starej pasty a naniest novu. A potom daj teploty.
p.s.: Stare mozno, ale ako sledujem uzivatelov v praci, ci kamaratov, tak v drvivej vacsine pripadov postacujuce.
p.s.: Vidim, ze poriadok v skrinke ti nic nehovori...
v pohode pasivak je zimny.pouzil som everesr, fresh diagnose a este dajake 2 vsetky ukazovali rovnako s odchylkou na jeden stupen.pato83 napísal:Po vymene su teploty stale take vysoke? Skus zapnut pccko a oskusat opatrne, aky je chladic na dotyk. Podrz tam ruku na pasive, ci vydrzis. Mozno je len cidlo na figu, ktovie. Skusal si pouzit aj iny soft na meranie teplot? Napr. Central brain identifier ? Nie je len na teploty, ale je to very good soft.
nemam to tam na sto percent pozeral som uz aj v manualy k doske nikde to tam nie je.no podla mna to bude vadny zdroj.lebo ked som uz vsetko preskusal a vylucil co sa dalo tak jedine toto.nie??pato83 napísal:Pokial je tomu tak, ako vravis a teda: pasiv je studený, aj napriek hodnotam v programoch a chladic je spravne osadený, pasta nanesena, tak v biose sa pozri na nastavenie teplot, kedy sa ma pocitac pri prehriati vypnut. Bud tam daj daku extremnu hodnotu alebo sa to tam mozno da aj vypnut.
ehm.neber to osobne ale tu grafku si vobec netrafil.je to nvdia.a nemoze byt chyba v tom ze sa mi prehrieva cipset????????lebo dnes jak som as omylom dotkol pasivaku tak bol velmi horuci.Ramirez napísal:Pozrel som si vnutro tvojho PC, moje hodnotenie neber osobne, ale zakladna doska je total lacak, ktory casto po dvoch troch rokoch odchadza samovolne, castym pripadom su nafuknute kondiky, co som spominal vyssie, skontroloval si ich? Co sa tyka VGA, podla farby a pasivu predpokladam ze je to znacka Inno3D, co je tiez slabota - velmi poruchove a ich velkym problemom je prave prehrievanie. Podla mna v kludovom stave je teplota cez 60 °C na VGA vela. Osobne si myslim, ze problem bude prave v MB. Jej zivot asi dohasina.
ehm, neber to osobne, ale kludne to moze byt inno3D, lebo NVidia je len chip a grafiky s tymto chipom vyraba vela vyrobcov, medzi inymi aj Inno3D, ASUS, Gigabyte, Manli, Gainward, .......drdi21 napísal:ehm.neber to osobne ale tu grafku si vobec netrafil.je to nvdia.a nemoze byt chyba v tom ze sa mi prehrieva cipset????????lebo dnes jak som as omylom dotkol pasivaku tak bol velmi horuci.