AXO napísal:nieco ako "hladaj moje prispevky v teme"
lebo par krat som potreboval najst odkaz na nejaku stranku co som uz davnejsie pisal v teme niekomu, a 70 stranok na prehladavanie je dost... a cez profil-hladat prispevky je tam iba 35 stran, ale stale pribudaju...
mozno to tu uz bolo mozno nie, mozno to tu aj je netusim pomerne dlhsiu dobu som pasivny )) ale na jednom fore som sa stretol s tym ze ked pisem prispevok do temi kde pocas mojho pisania prispel dakto iny tak ma nato upozorni pri odoslani "pocas vaseho psani byl vytvoren novy pripevek chcete pokracovat???" pricom ten novy prispevok sa zobrazi a mam na vyber bud upravit svoj text alebo odoslat uz ten napisany
Runes.. veď keď odošleš príspevok a uvidíš nad svojim niečo nové, tak stále môžeš použiť niektorú z dvoch funkcií.. tj. buď editovať svoj príspevok tlačítkom "uprav" alebo ho úplne vymazať tým krížikom.
lol viem otom ale proste ta funkcia je uplne genialna podla mna, proste ked sa mi to tam stalo tak ma to brutalne nadchlo lebo potom nevznikaju prispevky ako jesus predbehol si ma a podobne spamove blbosti aj napriek zamietnutiu je to podla mna dost dobra vec ktora by si zasluzila aspon hlasovanie
Šu-Do napísal:taki co to robia.. to co si napisal.. (stava sa to hlavne v uhadni film, hru)
tak keby chceli, tak si ten prispevok za jednu sekundu zmazu
sak prave ked ho tam maju tak nezmazu lebo je to prispevok a za prispevky su ranky lenze by to eliminovalo prave toto lebo kto to tam hodi aj potom to je uz fakt lolo
EDIT// este ma napada jedna vec tiez s toho fora ked clovek edituje prispevok napise ze posledna editacia bola spravena vtedy a vtedy
To tu tiez kedysi bolo ale bolo to deaktivovane. Teraz o tom vie len Vedenie.
Je to zbytocnost ... naco potrebujes vediet kedy kto editoval prispevok??
Shark NX napísal:To tu tiez kedysi bolo ale bolo to deaktivovane. Teraz o tom vie len Vedenie.
Je to zbytocnost ... naco potrebujes vediet kedy kto editoval prispevok??
preco lebo nie kazdy napise tu poznamku ze edit dakto len prepise prispevok a potom obcas straca cela tema zmysel
priklad: dakto tresne blbost komunikacia na 10 prispevkou ten kto to napisal to editne neda poznamku a cela tema bez zmyslu a ked dakto cita po mesiaci nechape k comu
mam taku otazku: ked chcem odkazat v nejakej teme na nejaky prispevok, ako ziskam odkaz na ten konkretny prispevok? alebo mi uz hrabe, alebo to naozaj treba hladat rucne v prispevkoch danej osoby. preto ma napadlo, ze pri tych ikonkach co su hore ako citovat, zrusit, upravit atd by mohla byt este jedna, ktora by dajme tomu otvorila pop-up okno s tou danou adresou okial sa da skopirovat alebo by to mohlo byt tlacidlo, ktore priamo skopiruje odkaz do schranky. co vy na to? ak sa to da ten odkaz zistit aj jednoduchsie, tak mi to prosim povedzte dik