Ako rozbehunt diskusne forum?
Poradte svojimi navrhmy ako to docielit.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako rozbehunt diskusne forum?
noo urobis stranku a je toJoko98 napísal:Ako rozbehunt diskusne forum?
Tak v prvom rade aké je to diskusné fórum, je niečim špecifické alebo niečo také ako hojko, kde sa kecá o všetkom?Joko98 napísal:Ako rozbehunt diskusne forum?
Nadôležitejšia je reklama, t.j. prilákať tam ľudí predsa nebudeš kecať sám zo sebou..čiže ak máš nejaké spriatelené weby nasačkuj tam svoje banery. Porozprávaj o fóre aj ďalším kamarátom a spolužiakom, prilákaj ich tam (niekedy pomôže aj malé klamstvo, že tam niečo nájdu) veď účel svätí prostriedky.
Adresa fóra musí byť ľahko zapamätateľná. Na nete je dnes už veľa rôznych fór takže preraziť bude ťažké. A v neposlednom rade dbaj na pekná dizajn fóra s prehľadnou témou.
A ak by som ho zavádzal ja určite by som to neurobil na štýl aktivácie konta cez mail, zdá sa mi to zdlhavé i ked podľa niektorých lepšie noo.
Dúfam, že máš už aj svoj tím moderatorov ktorý ti pomôžu...
Takže nezabudni rob reklamu, bez nej sa nepohneš
-
Mek
Addict
mozno to poviem tvrdo, ale ak nechces mat forum o niecom velmi velmi specifickom, tak to mozes rovno zabalit.
for je na nete az-az, je az problem narazit na nejaku stranku, kde nie je forum.
a stav sa, ze ta to po case prestane bavit, takze ako hovorim, dobre si to rozmysli... ale podla mna ak nevytvaras forum preto, aby si uspokojil dopyt po nom, tak s najvacsou pravdepodobnostou skoncis bez uzivatelov a budes si moct pisat max. tak sam so sebou, ako tu uz bolo napisane
for je na nete az-az, je az problem narazit na nejaku stranku, kde nie je forum.
a stav sa, ze ta to po case prestane bavit, takze ako hovorim, dobre si to rozmysli... ale podla mna ak nevytvaras forum preto, aby si uspokojil dopyt po nom, tak s najvacsou pravdepodobnostou skoncis bez uzivatelov a budes si moct pisat max. tak sam so sebou, ako tu uz bolo napisane
-
audiotrack
VIP
dobra tema alebo napad, dobry hosting, nejaka ta propagacia a co je hlavne: nerobit z fora "svoje pieskovisko", odkial budes kazdeho posielat do riti kvoli blbostiamJoko98 napísal:Ako rozbehunt diskusne forum?
diskusne fora su, ale diskusne forum sa ovela tazsie rozbehava pretoze ludia viac hladaju warez a technicke informacie, aj toto forum bolo niekedy warez ale asi adminov prestalo bavit kontrolovat ci su dobre linky tak to vsetko zmazali a ostala iba diskusiaWlaDo131 napísal:A existuje okrem tohoto fora este nejake diskusne? Podla mna by diskusne malo nejaku vacsiu sancu ako napr o PC alebo HRACH.. a warez sa ani nepokusam to je zbytocnost....