ak niekto hrava na antiku tak mozme dakedy dat, lvl 55 sosu cold nick IceV, hram tam asi 4 dni a celkom fajn, pri baalovi idu strasne rychlo expi s 8-mi ludmi naraz...
zatial asi nik neprisiel na to ako zvysit rozlisenie? hmm... asi sa to nebude dat 800x600 neni bohvie co na 20" monitore
no mne trvalo trochu dlhsie, kym som spravil poriadnu postavu....ako niekto spomenul, to sa ukaze az na helli
Ked som to hral prvý krat, mal som okolo 11 alebo 12 rokov a nemal som žiadne starosti a tak som mal more času na hranie diabla. Niekedy som pri tom vydržal aj 8-10 hodín
MirecPB napísal:ak niekto hrava na antiku tak mozme dakedy dat, lvl 55 sosu cold nick IceV, hram tam asi 4 dni a celkom fajn, pri baalovi idu strasne rychlo expi s 8-mi ludmi naraz...
Ja hravam na antiku zacal som tam hrat asi pred mesiacom
po tom ako som videl video na diablo III ked tam zacal hrat tu melodiu na gitare zas som neodolal a nainstaloval diablo lod xD
Hram sosu Lightning spec (chain light.) patch 1.12 nightmare 2 akt level okolo 42 ... parada na tomto patchi som to nehral je to o dost tuhsie ako byvala 1.09 ale zas pada hafo viac veci (unique) az sa mi to nezda nejako : O (kt. patch pls pridal tu vacsiu pravdepodobnost dropu-teda ak pridal- alebo mam len stastie?)
Ja som hraval za Druida, level okolo 85, neskutocny masaker hravat to ked bol premeneny na medveda Len skoda ze savy som nezalohoval a musel ist reinstall, ..
aj ja som hraval za druida .. teraz nvm koho skusim prave instalujem .. mam original + datadisk lod tiez original
// je to pecka ... otazka .. pls jaQ sa to savuje okrem toho ESC > Save game and Exit ??????? btw: hram za assasinku
Pok3R napísal:aj ja som hraval za druida .. teraz nvm koho skusim prave instalujem .. mam original + datadisk lod tiez original
// je to pecka ... otazka .. pls jaQ sa to savuje okrem toho ESC > Save game and Exit ??????? btw: hram za assasinku
Zaregistrujes sa, aktivujes ucet atd. Potom sa v hre normalne prihlasis a mozes sa lognut na nejaky public/private {aspon myslim, tak funguje BN na DotA}
no tieto veci viem, ale dnes som to prvy raz pustil a dostal som na vyber moje single player postavy, tak preto sa pytam.....budu postavy potom fungovat na single player, ze?