HD video

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
blert
Amateur
Amateur

HD video

Príspevok od používateľa blert »

Neviete mi poradit ako napalit videa na DVD, ktore som natocil na kamere a su v HD kvalite, format maju .MTS. Chcel by som to tak, aby isli prehrat aj na obycajnom DVD prehravaci, nie na PC.
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mikkimikki »

no tak myslim ze na normalnom prehravaci teda HD video neprehras, mozno na tych co maju vystup HDMI - ale podla mna to aj tak maju len kvoli kvalite prenosu kabla medzi DVD a TV ... a tiez pochybujem ze ten DVD prehravac prehra ten format aj keby hdcka prehraval .... jedina moznost je to ,,prekonvertovat,, do normalneho DVD formatu ale tak to strati HD kvalitu ....
myslim ze ak chces vypalit a prehravat HD film tak ti ostava len jedna moznost a to ta kupit napr BD napalovacku, BD player / ps3 a ides ... :?
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

pripona .mts
AVCHD is a high-definition digital video format that supports 1080i and 720p with a reasonably small file size. AVCHD files are based on the MPEG4 CODEC. AVCHD video files can be burned to Blu-ray discs and played in compatible devices, such as Blu-ray disc players and the Sony PlayStation3. Various video programs can edit or convert this file format which is generally used by Sony and some Panasonic video cameras.
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Na inom fore som sa docital ze to ide pomocou programu "TMPGEnc 4.0" Je ale plateny takze ... :)
Napísať odpoveď