BMW GINA
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
BMW ked tak
a vidiet ho mohol niekto tazko, kedze existuje jeden kus a je to len studia. aj ked existuje dlhsie ako Z4, je vystavena je len odnedavna v BMW automobilovom muzeu 

"pokrcene" su preto, ze karoseria je tvorena textilomwino napísal:Troska divny tvar auta, tie dvere su tiez take dost divne podla mna. Vyzeraju ako "pokrcene".
-
nejakymarko
Addict
-
nejakymarko
Addict
To auto je stale cele kovove, len miesto krycich plechov pouzili plachty, ale moc sa mi ten dizajn nepaci, podla mna to auto ma robit dojem ze je "zive" alebo daco take, tie klapky na svetlach, jak sa otvarala kapota napr. alebo tie dvere, niesu ziadne medzery medzi prechodmi atd...to bude taka stylovka pre lovatych
štylovka je to teraz ale o 50 rokov teda do 50 rokov take auta budu všetky .........ved si len pozrite minulost všetky auta knight rider zmija a teto filmy čo boli super auta čo mali vsebe zabudovane aj to čo neexistuje kedysi nikdo tomu neveril teraz je to normalka či zmija či ten knight rider sa daju normalne kupit a tak isto to bude aj stymto bmw bude to teraz iba prototyp a všetcia sa tomu budu smiat ale o par rokov kto vie
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Má to trubkový rám, takže deformačné zóny by tam mali byť stále, ani na normálnom aute nemá pri náraze plech nejaký význam, deformačné zóny a výstuhy sú inde..t0m4s3 napísal:Kazdopadne ten napad dat moznost zvolit si vlastne tvary auta je dost husty. Havarovat, alebo aby do mna niekto narazil by som vsak urcite nechcel. To uz asi aj trabant vydrzi viac.
Samozrejme je to štúdia ale ak by sme sa na to zamerali ako víziu že niečo také môže byť bežné v budúcnosti - podľa mňa to uplatnenie mať nebude, a je to iba sranda od Bangleho. V reále by to bolo blbé pre zrazených chodcov, hlava by išla rovno na trubkový rám, či rovno blok motoru, v tomto prípade je lepší plech určite...
Taktiež si neviem predstaviť čo by to spravilo, ak by s tým niekto šikovný parkoval a roztrhol látku (rozpára sa mi na diaľnici celé auto?
Hej, bežne si kupujeme autá čo sa sa s nami inteligentne rozprávajú, skáču či strielajú rakety alebo menia farbu zo strieborného Vipera na červený kabrioletZaxman napísal:štylovka je to teraz ale o 50 rokov teda do 50 rokov take auta budu všetky .........ved si len pozrite minulost všetky auta knight rider zmija a teto filmy čo boli super auta čo mali vsebe zabudovane aj to čo neexistuje kedysi nikdo tomu neveril teraz je to normalka či zmija či ten knight rider sa daju normalne kupit a tak isto to bude aj stymto bmw bude to teraz iba prototyp a všetcia sa tomu budu smiat ale o par rokov kto vie
daju sa vybrat na leasing?Zaxman napísal:štylovka je to teraz ale o 50 rokov teda do 50 rokov take auta budu všetky .........ved si len pozrite minulost všetky auta knight rider zmija a teto filmy čo boli super auta čo mali vsebe zabudovane aj to čo neexistuje kedysi nikdo tomu neveril teraz je to normalka či zmija či ten knight rider sa daju normalne kupit a tak isto to bude aj stymto bmw bude to teraz iba prototyp a všetcia sa tomu budu smiat ale o par rokov kto vie