CoD2/4 pri tej hre som strávil fakt vela času síce CoD4 bolo dosť krátke ale prešiel som to už 3 krát a teraz hrám MP
Najväčší zabiják času.
-
kore
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Counter Strike Source uz vyse 2roky, kedze prechadzam z generacii na generaciu, Counter Strike je u mna najviac hraná hra od verzii 1.5 ktoru som zacal hrat v roku 2001 
Cize hodin povedat neviem, kto by vedel vypocitat kolko je to hodin? 7rokov? Bol by som rad
Kedze aj ja som admin, pridte si zasurfovat
78.24.9.122:27258
Cize hodin povedat neviem, kto by vedel vypocitat kolko je to hodin? 7rokov? Bol by som rad
Kedze aj ja som admin, pridte si zasurfovat
-
Daggertail
Light Professional
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
PAIN
Light Professional
Counter-strike....od vtedy ako prisla verzia 1.5 to hravam stale (teraz 1.6 samozrejme) ...............je to inak dost zaujimave ako sa niekto tak môze namotat na taku primitivnu hru ako je CS....cela ta hra je v podstate len velky stereotyp (stale to iste dokoliecka) s velmi malo moznostami pre hraca ale aj tak to hravaju miliony ludi. Ked vo Valve vydali tento mod, asi si ani nevedeli predstavit o aku zabavu a vlastne pre niekoho aj zivotny styl sa tym postarali.
CS 1.6 a TMUF. Tieto hry dokazem hrat dlho. Ako sa uz pisalo CS je dost stereotyp, ale je tam ta rozmanitost, ze hras proti inym hracom a ta chut pre niektorych, dokazat si napr. ze dam takeho a takeho hraca. Co sa tyka CS tak urcite podporujem STEAM, pretoze NS to je hrozne (Bohuzial, ja som svoj steam predal, nakolko som bol inactive asi 4 mesiace). Co sa tyka TMUF tak tam ma taha opat ten pocit, ze dat taky a taky cas, porazit toho a toho.
-
dair
Guru wannabe
ja hravam CSko ale len sem tam
("IBA" cez 21 hodin za posledne 2 tyzdne)
mam ale spolubyvajuceho co ked vstanem o 11 hra WOW od takej 9tej rano, ja potom idem cvicit alebo do mesta a vratim sa domov o 4tej poobede a on stale sedi a hra. Potom idem na trening alebo do prace a vraciam sa domov o 11tej vecer a on prave vypina hru a ide spat....
TROMFNITE NIEKTO TOTO
toto je jeho normal den ked nepracuje. Ked pracuje tak ide rano do prace o 7mej. O 10tej rano je spet a ked vstanem aj tak hra az do vecera
mam ale spolubyvajuceho co ked vstanem o 11 hra WOW od takej 9tej rano, ja potom idem cvicit alebo do mesta a vratim sa domov o 4tej poobede a on stale sedi a hra. Potom idem na trening alebo do prace a vraciam sa domov o 11tej vecer a on prave vypina hru a ide spat....
TROMFNITE NIEKTO TOTO
toto je jeho normal den ked nepracuje. Ked pracuje tak ide rano do prace o 7mej. O 10tej rano je spet a ked vstanem aj tak hra az do vecera
-
Lord PROXI
King
-
Daggertail
Light Professional
omg,Prioritas napísal:lol, som prestal kvoli cheaterom ale tak možno začnemtoujane
![]()
prije**** Bananas
to zabzo:ja byvam na Ľadovni,heh nepoznam ta nahodou