blbne internet - nenacitava stranky

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

blbne internet - nenacitava stranky

Príspevok od používateľa nejakymarko »

zdravim. mam taky problem. Ked si otvorim operu (9.51ci ak to je ta najnovsia), tak mi zobrazi domovsku stranku normlane ako obvykle, ked klikam na odkazy na stranke tak idu normalne, ale ked do prehliadaca zadam inu adresu, tak mi ju nenacita. hodi tam pocitanie tych percent, ale nenacita. to iste mi robi aj pri IE7. miranda(icq) funguje normalne. neviete co s tym moze byt...? :cry:
majka0408
Medium Expert
Medium Expert

Re: blbne internet - nenacitava stranky

Príspevok od používateľa majka0408 »

Skolacik napísal:zdravim. mam taky problem. Ked si otvorim operu (9.51ci ak to je ta najnovsia), tak mi zobrazi domovsku stranku normlane ako obvykle, ked klikam na odkazy na stranke tak idu normalne, ale ked do prehliadaca zadam inu adresu, tak mi ju nenacita. hodi tam pocitanie tych percent, ale nenacita. to iste mi robi aj pri IE7. miranda(icq) funguje normalne. neviete co s tym moze byt...? :cry:
ja som mala presne ten isty problem a vyriesila som ho nanovo instalaciou WINDOWSU lebo inak sa to opravit tusim neda ale ak sa ti da nainstalovat Service pack3 tak to skus ak nie tak jednoznacne nanovo INSTAL WINDOWS
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Neblokuje ti to firewall ?
Mne to robil Kaspersky :roll:
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

nie do teraz to islo. teraz som pc preletel S&D nodkom a trojan remover tak sa to zatial tvari ze to ide uvidim co to bude robit dalej lebo predtym tieto kombinacie nijak nepomahali.
1nika-zv1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 1nika-zv1 »

najlepsie je preinstalovat windows mne to to iste robilo, pretoze som mala virus na routeri a po preinstalovani vsetko funguje ok:D
Napísať odpoveď