Pozostatky z virusu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
robbiee
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Pozostatky z virusu

Príspevok od používateľa robbiee »

Cafko,

mal som v kompe naku tu haved teraz, myslim ale ze som ju vycistil (NODom, Adaware, Spybot S&D) lenze po tom vsetkom mi v kompe zostali nejake hnusne nastavenia co to sposobilo, takmer vsetky som uz dal naspat, lenze niektore mi zostali:
za casom to zobrazuje VIRUS ALERT! (na paneli uloh, v mirande, uplne vsade kde to ma zobrazit cas; a napriklad v tej mirande to je namiesto sekund) neviete niekto ako sa to da odnastavit plz?
a druhy pozostatok, nezobrazuje lokalne disky v Tento pocitac, zobrazi vsetko ostatne, len nie disky (da sa do nich dostat len cez adresovy riadok)

Ak ste sa s tym niekto stretli alebo viete jak to nastavit, tak napiste prosim, fakt, budem vam moc moc vdacny :cry:

(mam Win XP Home)
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

Ten virus, poznam, on sa stale rozrasta, ako keby sa rozmnozoval z tym nic nespravis jedine reinstal win, lebo po case ti ani win nenastartuje tak jak u kamosa, zapina win ze vitajte, a hned BSOD :D :lol:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Akurat mi sused vravel ze mal nejaky virus co ho nechcel pustit do diskov a tak a povedal ze stacilo nainstalovat comodo a tieto problemy ustali... Skus :?
robbiee
Star
Star

cor3 napísal:Ten virus, poznam, on sa stale rozrasta, ako keby sa rozmnozoval z tym nic nespravis jedine reinstal win, lebo po case ti ani win nenastartuje tak jak u kamosa, zapina win ze vitajte, a hned BSOD :D :lol:
Do riti, to fakt? Bolo to aj take ze ako pozadie bol taky biely znak na cervenom podklade? Tiez s napisom nieco ako Virus alert? :? :(
Gangy napísal:Akurat mi sused vravel ze mal nejaky virus co ho nechcel pustit do diskov a tak a povedal ze stacilo nainstalovat comodo a tieto problemy ustali... Skus :?
No, mna to do diskov v pohode pusti, ked napisem C:\ do adresoveho riadku, tiez v pohode cez Total Commander, len sa mi nezobrazuju v Tento Pocitac
deckyp
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa deckyp »

kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

robbiee napísal:Do riti, to fakt? Bolo to aj take ze ako pozadie bol taky biely znak na cervenom podklade? Tiez s napisom nieco ako Virus alert? :? :(
No nieco podobne myslim ze to bol znak biohazard, a taktiez na pozadi to virus alert, aj pri hodinkach, a ani sa nezobrazovali jednotky v tento pocitac, kamos musel ist cez TC aby si zalohol data.

Urcite ten isty virus, mozno ina verzia,. :?
robbiee
Star
Star

Coze? Diky MOC :) :) k+, vsetko je spat jak ma, tak snad to tak aj zostane :)
cor3 napísal:No nieco podobne myslim ze to bol znak biohazard, a taktiez na pozadi to virus alert, aj pri hodinkach, a ani sa nezobrazovali jednotky v tento pocitac, kamos musel ist cez TC aby si zalohol data.

Urcite ten isty virus, mozno ina verzia,. :?
No, zatial pomohli tie linky od deckypa, tak snad to vydrzi

Vsetkym dik moc za rady
Napísať odpoveď