Planujem kupit Warhammer a Diablo 3, dovtedy mozno este pridu nejake tituly, ktore si kupim resp. ktore ma zaujmu, pretoze v poslednej dobe kupujem hry iba originalne.
Hrozne rad by som si kupil na x360 Rockband, ale hell bez bicich to neni ono a 8000 je fakt moc ... retardi... polroka tam mali este celkom prijatelnych 4000 a zrazu howno....
MAFIA 1,
Battlefield 2 + all datadisk
GT Legends
Far Cry
Hidden Dangerous 2 + datadisk
STALKER + datadisk
The Witcher
Mass Effect
Gears of War
Hitman: Blood money
teraz plánujem TES 4: Oblivion
Som proti SecuROMu,takže hry s touto ochranov nekupujem,aj ked tu ochranu po čase zrušia( Bioshock) ,takže smola.
webmasterr napísal:tak ja som sa odhodlal a kupil: Day of defeat:Source a TeamFortress 2
Nad DoD:Source som dnes zauvazoval, kedze uz stoji iba 5$, ale zase nechcem mat dalsiu multiplayerovu FPS, pretoze teraz mam Team Fortress 2 a CS:Source, pricom CS hram skor z povinnosti, lebo nechcem aby sa tie peniaze aspon trochu oplatili
Prince of Persia:Warrior Within CZ
Crysis (Special edition)
Call of Duty 4:Modern Warfare PL
World in Conflict CZ
Splinter Cell:Chaos Theory
este som mal ku grafickej Neverwinter Nights 2
.. preco "snad posledna"? Pre teba je to hanba mat nieco kupene? Inac mas vsetko co nosis/pouzivas kradnute? Nejak som nepochopil, co si tym chcel naznacit...
- World Of Warcraft
- Guild Wars
- Age Of Conan
- F.E.A.R.
- Caesar IV
- RollerCoaster Tycoon vsetky
- Splinter Cell vsetky
- Company Of Heroes
- Test Drive Unlimited
- ...
Kupujem hry pravidelne, ked ma nejaka zaujme a stoji za to. Planujem GRiD, Command & Conquer 3.