zaujimalo by ma, ci hrac v tomto videu: http://www.ceknito.sk/video/65471
prezil? v komentaroch pisu tak, ci tak, takze nevie niekto? celkom ma to zaujima.
mna by zaujimalo čo sa stalo s tym hračom čo mu to sposobil kedže to bolo neumyselne a išiel po lopte a proste mu tam vbehol ten druhy hrač a neštastne ho kopol .............ale v takychto pripadoch su ludia nevyskytateľny takže by ma zaujimalo či mu zakazali hrat alebo či to niekdo hnal až ku sudu ??
hento by u sudu neuspelo... je to kontaktny sport...
vsak aj to co zlomil Taylor Eduardovi kotnik..
tiez ziadny sud... i ked ho moze sudit.. ale vsak toto sa moze v tejto hre stat
Eduardo teraz po pol roku uz chodi a onedlho bude znovu hrat
p4ra napísal:Nerozumiem tomu moc. To ho tak trafil, ze robil hento alebo co?
on to nerobil od bolesti.. to boli proste nervy... ako ked ti daju do tela elektriku.. proste to neovladas
dostal niekde do miechy.. cize centrum nervov
Šu-Do napísal:on to nerobil od bolesti.. to boli proste nervy... ako ked ti daju do tela elektriku.. proste to neovladas
To je fakt moc. V zivote som o takom niecom nepocul, ani nevidel. Ze sa mu nepolamala chrbita kokoz alebo, ze si neublizil este viac.
no pisať možu ..............ale možno to pisalo 10 decko a vydelo ze aj na druhy den ich bolo v čierno bielom drese 11 tak musi hrať nie bo by ich bolo inač 10
Šu-Do napísal:on to nerobil od bolesti.. to boli proste nervy... ako ked ti daju do tela elektriku.. proste to neovladas
tak o tom som nepočul nikdy ani ja...
btw nejaký zdroj, celkom zaujímavé...
toto je fakt smutne tento zapas som videl priamo a kamarat bol vtedy na dovolenke a aj na tomto zapase tento futbalista mal chore srdce a na ihrisku mu na konci zapasu zlihalo mal kopat dost dvoležity kop ........... zastava bola na mieste vraj sa ho podarilo na par sekund v sanitke vratit ale potom skolaboval na čisto ...............cely štadiou vraj stal asi 15 min. ticho potom mus zaspievali nejaku hymnu a manchester si vraj nejako uctieva alebo niečo take takych hračov .............no kedže to je moj oblubeny tym tak by som vam otom rozpraval dlho ale no ak niečo budete kciet spitajte sa