Odišla mi zvuková karta?
Odišla mi zvuková karta?
pred asi rokom som si kupil MB asrock 4coredual VSTA ... Je na nej zabudovana zvukova karta. Minule mi http://www.hojko.com/hladam-schemu-pre- ... 97174.html ... trochu zaskratovali repráky a potom isli asi 2 dni a zrazu nic NO SOUND dokonca som preinstaloval win ci to nebude virusmi naistaloval som ovladace od zvukovky a pozeram panel hardveru: img. A vsetko ide ale len zvuk nejde mam vsetko na plno a nic. skusal som aj druhe sluchatla... Neviete mi poradiť ci mam cakat na reklamaciu mesiac
alebo si kupit novu bola to velmi dobra zvukovka 7.1...
xxaxx
na doske by si mal mat vystup na jack ked sa nachadza na bedni skus si to cez to spravit ci pojde zvuk ak nie tak je odpalena ... pises ze ju mas rok este by mala byt zaruka reklamuj popripade dokup zv. kartu
Re: xxaxx
LOL fakt ako ze neviem ked nevies nerad.WRN napísal:na doske by si mal mat vystup na jack ked sa nachadza na bedni skus si to cez to spravit ci pojde zvuk ak nie tak je odpalena ... pises ze ju mas rok este by mala byt zaruka reklamuj popripade dokup zv. kartu
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: xxaxx
LOL Tak som sa uz davno nezasmial.WRN napísal:na doske by si mal mat vystup na jack ked sa nachadza na bedni skus si to cez to spravit ci pojde zvuk
K veci. Najskor ma svoje casy za sebou. Chod reklamovat.
A mas predny vystup? Nejde ani ten?
-
vladino001
Light Professional