C&C Red Alert 3 | Command & Conquer | RTS

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
eMPiko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eMPiko »

A to si asi nepocul o School psionic girls. Ale v skutocnosti bude Bullfrog strielat kazdu jednotku pechoty, takze medvede su len tak do poctu
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mne sa nepozdava moc gameplay, i ked vyzera to neskutocne. Ja som velky fanusik C&C kompletne, ale proste Red Alert by som chcel na sposob, ako Generals. Max. mozne realne zobrazenie jednotiek, k tomu fiktivny konflikt. Preto ma jednoznacne dostal World In Conflict.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

v tomto s nim suhlasim, ziadne medvede, psycho dievcatka apod, to uz hranici s "funny"-vostou :? :(
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

SchYzo napísal:v tomto s nim suhlasim, ziadne medvede, psycho dievcatka apod, to uz hranici s "funny"-vostou :? :(
Avsak zabudate na jednu dolezitu vec. C&C bol vzdy vynimocny medzi inymi strategiami hlavne jedinecnostou jednotiek. Ja by som to najkrajsie prijal, keby to ponali v style red alert 2. Dufam ze to "funny" si zachovaju.
eMPiko
Addict
Addict

rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

eMPiko napísal:15-minutove gameplay video
http://pc.ign.com/articles/876/876905p1.html
Presne to isté len s českým popisom.
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=27725&r=top
Perfektné video!! Najviac sa mi páči, že hlavná budova sa môže rozložiť aj na vode. Na videu je vidieť ako sa dá celá základňa dá postaviť na vode. Voda vyzerá perfektne a má krásne efekty, napr. pri útoku na niektorú budovu sa vo vode vytvárajú postupné vlny od budovy (nárazy).
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ako len vyjadrim pismenkami svoju radost :?

Jednoducho asi jedina vec ktora je od EA fakt dokonala...
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Red Alert 3: Natasha
Nathasha alebo Gina Corano sa predstavuje ako prvá z hercov, ktorí nám budú vypĺňať prestrihové scény v tejto stratégii. Gina je gladiátorka a zrejme veľmi herectvom prestrihové scény neobohatí, no možno ponúkne niečo iné... V hre bude predstavovať členku sovietskeho komanda.
[SECTOR-Video]
tak co poviete na novu predstavitelku sovietskeho komanda???mam taky blby pocit ze by ma vybila :P
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Command & Conquer: Red Alert 3 - Hell March 3 (?)

http://www.gametrailers.com/player/user ... 36655.html
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Hulkm napísal:Red Alert 3: Natasha [SECTOR-Video]
tak co poviete na novu predstavitelku sovietskeho komanda???mam taky blby pocit ze by ma vybila :P
Prislo mi trocha trapne to video.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Hulkm napísal:Red Alert 3: Natasha [SECTOR-Video]
lol to co za zapasnicku tam dali...video je sice trapne ale aspon som sa pobavil na nom :lol:
eMPiko
Addict
Addict

Zdravim, vsimol som si ze na slovensku nie je ohladom Command & Conquer ziadna poriadna stranka. V Cechach to nie je zle, ale vela informacii chyba. Skusal som teda zostrojit nejaku vlastnu stranku, ale zistil som, ze napriklad uz len pri spotlightoch jednotkiek z Red Alert 3 je toho textu viac ako zvladam. Nechcel by sa preto niekto pridat? Nechcem od vas nejako vela casu. Takisto by mi mohol pichnut s nejakym kodom, kedze v PHP nie som prave profik a aj ten kod co som uz dal bude pravdepodobne dost chybny. Kazdopadne ak by ste mali zaujem, piste SS, diky. Vsetky tie jpreklady mozeme pripadne hadzat rovno sem.

Zatial mam jednotky Peacekeeper a Century Bomber, takisto ako 6 A4 o Red Alert 3
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

zahra niekto betu? som totalny noob na strategie a najprv sa potrebujem nejak rozkukat aby som vedel co kde ako - teraz ledva zacnem a uz ma nejaky hajzlik zlikviduje. Tak by som len uvital niekoho kto sa nikam neponahla :) (povodny red alert som nikdy nehral, takze viacmenej kazda jednotka je pre mna novinka)
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

ono to uz je beta? :) som nejako nezaregistroval.. ako uz je dlho a dostat sa tam da iba ak si clovek kupi ten datadisk jo?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

prve beta kluce boli uvolnene cca pred tyzdnom, ja som dostal az dneska. No veru neviem o inom sposobe ziskania pristupu do bety, nez kupou Kane's Wrath.

Inac si v EA povedali, ze posunu naroky na HW umelo vyssie asi :D .. Zatial co Tiberium Wars mi isiel pri 1680*1050 na full, tak tuto to nejak sklbe. Ale je fakt, ze este to nie je finalna verzia a ani nie su optimalizovane ovladace.
rados915
Guru
Guru

Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Ja som magor :lol: ja som svoj beta kluc zmazal ja ze to to je nejaka konina :lol: , ale dakujem ze mam dobrych kamosov a mozem Betu hrat. Dakujem :D
rados915
Guru
Guru

Na lamkách je nejaký odkaz na betu (754 MB) + medicína a kľúče. Práve to sťahujem, uvidím či to bude fungovať.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

to bude fake bo so ziadnou neoriginalnou hrou ci uz C&C alebo Redika si po nete nezahrajes. jedine tak cez hamachi mozete hrat a po LANke. RA3 Beta uz vobec nezhraju ako pozeram bo crack je len nejaky zapis do registrov a tato hra neobsahuje singel je to len multak po nete.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

nemohli by ste mi sukromne poslat key na betu ? Len odskusam, nikomu nedam. Mne možno veriť som tu znama firma :)
Napísať odpoveď