Cafte ludia,
plz neviete jak sa vola ten plugin resp. co treba zapnut aby sa mi zobrazilo take okienko so zakladnym info, statusom a tak, ked dam mys na naky kontakt? dik moc
Stiahol som si Wolfram3D MirandaPack 1.0 a mam taký problemik s tabsrmm.dll taký že sa nemôžem dopracovať ku tomu aby sa mi neotvárali ku každému jednému používateľovi samostatné okno.Chcem teda aby to bolo usporiadané v taboch v jednom okne.Zoznam pluginov ktoré používam.
Za každý jeden post ďakujem.
počujte mám verziu 0.77 ..No a mám problém s posielaním súborov..Raz mi prijme súbor od užívateľa raz nie..Niekedy prijme na prvý niekedy na piaty raz..Neviete čím to môže byť??
lakai napísal:Stiahol som si Wolfram3D MirandaPack 1.0 a mam taký problemik s tabsrmm.dll taký že sa nemôžem dopracovať ku tomu aby sa mi neotvárali ku každému jednému používateľovi samostatné okno.Chcem teda aby to bolo usporiadané v taboch v jednom okne.Zoznam pluginov ktoré používam.
tusim sa to fixne ked kliknes na tab pravym a das ATTACH TO-> DEFAULT....
Akurat som poprehadzoval tab pluginy a mal som podobny problem a fixol som to len jednym klikom v tabe tak sa s tym pohraj
Soviet napísal:počujte mám verziu 0.77 ..No a mám problém s posielaním súborov..Raz mi prijme súbor od užívateľa raz nie..Niekedy prijme na prvý niekedy na piaty raz..Neviete čím to môže byť??
skus si dat iny ICQ plugin (odporucam PLUS alebo BM)
Soviet: S problemom pri posielani suborov som sa stretol v pripade ICQ6. Od niektorych ludi z ICQ6 mi to jednoducho neprejde a to v oboch smeroch, pritom na verzii 5.1 nebol problem. Ale ako uz poznamenal dair, skus zmenit icq plugin.
lakai napísal:Stiahol som si Wolfram3D MirandaPack 1.0 a mam taký problemik s tabsrmm.dll taký že sa nemôžem dopracovať ku tomu aby sa mi neotvárali ku každému jednému používateľovi samostatné okno.Chcem teda aby to bolo usporiadané v taboch v jednom okne.Zoznam pluginov ktoré používam.
a máš ten tabsrmm.dll aj potvdeny? teda, v doplnkoch je pri nom zelena gulicka? ak je zelena, tak by s tym nemal byt problem. Ja ale pouzivam scriver.dll (s tabsrmm.dll som mal stale nejake problemy) a mozem ho vrelo odporucit. najdes ho na strankach addons k mirande http://addons.miranda-im.org/details.ph ... le&id=1885
neviete ci je icqOscarJ protokol "pojisteny" voci skonceniu icq 5.1?
+kde zapnem zobrazovanie xstatusov do kontak listu? verzia icqoj 0.3.9.5 ma o to pripravila
jackb napísal:neviete ci je icqOscarJ protokol "pojisteny" voci skonceniu icq 5.1?
+kde zapnem zobrazovanie xstatusov do kontak listu? verzia icqoj 0.3.9.5 ma o to pripravila
presiel som na mirandu, ale nikde som sa nedocital ako nahodit dva jabber ucty. nahodil som jabber plugin a na jabber som sa napojil, ale chcel by som nahodit aj druhy ucet (v PSI to ide bez problemov). nie niekto ako na to? thx