Zmokol mi mobil.....prosím POMOC

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
mianto321
Amateur
Amateur

Zmokol mi mobil.....prosím POMOC

Príspevok od používateľa mianto321 »

Prosím Vás mám jeden OBROVSKY problém.Pred včerom som si v stane nechal mobil a zabudol som stan z hora zakryt a zmoklo mi všetko v stane a hlavne aj moj najlepší priateľ MOBIL.Aj som ho skúšal dat na nabíjačku ale nič.Ale ked som dal kryt z neho dole tak bola mokrá iba baterka.Mohol by fungovat keby kúpim novú baterku?ten mobil je NOKIA 6300
A ked ho dám na nabíjačku tak na boku sú také svetielka ktore blikaju.
PROSÍM POMOCT......VELMI PEKNE VAM VSETKYM DAKUJEM VOPRED ZA RADY.......:(
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Pravdepodobne ti len baterka nepojde. Ak mas zooxidovanu celu dosku vo vnutri tak ho uz asi nerozbehas. Ten isty problem som aj ja mal so svojim SE W800i a nova doska ma vysla okolo 6 000.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Ak sa v tom nevyznáš, mal by si ho dať do servisu (tam ho celý vyčistia). Inak tá originálna baterka je, podľa mňa, stále dobrá. Každopádne zapínať ten mobil na nabíjačku nie je najlepší nápad.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

LOL, ta nova doska to je akoze novy mobil? ;) (6000)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

dair napísal:LOL, ta nova doska to je akoze novy mobil? ;) (6000)
Ja som W800-vku bral ked to este bola novinka, cca. pol roka na to mi odisla ta doska. Vtedy ten mobil mohol stat tak 10 000 novy, ale dosky to mas polovicu ceny, ak nie viac.
mianto321
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mianto321 »

A kolko bude stáť oprava?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Ako povedal chrono. Chod do servisu a skus sa ich na to spytat, ze kolko to moze stat.
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

ak je z oxidovana doska tak na nokiu6300 je to tiež pekne drahe ak odišlo niečo ine tak tiež nie je to zadarmo no a ak to bude nejak vela by som si osobne radšej kúpil niečo ine
dudo02
King
King

Re: Zmokol mi mobil.....prosím POMOC

Príspevok od používateľa dudo02 »

mianto321 napísal:..
Nemal si ten telefon vobec zapinat...A uz vobec nie na nabijacku.Mal si ho nechat poriadne vysusit a az potom zapinat.
Skus ho rozobrat,daj ho na radiator(samozrejme bez baterie )a nechaj ho tam poriadne preschnut...Aspon jeden den.A skus zapnut.
Podla mna baterka bude OK,a bude nieco s doskou..
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

A ak nepojde a kludne moze byt cely zaoxidovany hlavne ho nezapinaj potom viac krat a odnes to servisu.Tam ho prejdu ultrazvukom a zbavia oxidacie
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

kde su tie casy ked mama zabudla Zraloka v pracke (sony ericsson) na nejakom dvojhodinovom pracom programe a zralok isiel :) :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mianto321 napísal:Prosím Vás mám jeden OBROVSKY problém.Pred včerom som si v stane nechal mobil a zabudol som stan z hora zakryt a zmoklo mi všetko v stane a hlavne aj moj najlepší priateľ MOBIL.Aj som ho skúšal dat na nabíjačku ale nič.Ale ked som dal kryt z neho dole tak bola mokrá iba baterka.Mohol by fungovat keby kúpim novú baterku?ten mobil je NOKIA 6300
A ked ho dám na nabíjačku tak na boku sú také svetielka ktore blikaju.
PROSÍM POMOCT......VELMI PEKNE VAM VSETKYM DAKUJEM VOPRED ZA RADY.......:(
Ser na cely mobil ten uz nezachranis,preco to pisem? Kamaratovi spadol mobil do zachodu ked šťal (ok viem to preto lebo vtedy so mmu volal JA) dal ho do opravy tam to precistili po troch mesiacoch bolo po nom definitivne. Bratancovi teraz spadol do umyvadla teda spadla mu tam K750-tka chudak mobil sa z toho po mesiaci uz nedostal :wink: Jak u debilov tie mobily nic nevydrzia...
Ked ti to za to stoji chod ako kolegovia pisu vymenit dosku ale ja odporucam novy mobil a mas pokoj a davaj si na nho pozor.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

qwerty-xyz napísal:Ser na cely mobil ten uz nezachranis,preco to pisem? Kamaratovi spadol mobil do zachodu ked šťal (ok viem to preto lebo vtedy so mmu volal JA) dal ho do opravy tam to precistili po troch mesiacoch bolo po nom definitivne. Bratancovi teraz spadol do umyvadla teda spadla mu tam K750-tka chudak mobil sa z toho po mesiaci uz nedostal :wink: Jak u debilov tie mobily nic nevydrzia...
Ked ti to za to stoji chod ako kolegovia pisu vymenit dosku ale ja odporucam novy mobil a mas pokoj a davaj si na nho pozor.
nie mobily su chybne, ale uzivatelia su chybni
spacesko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spacesko »

Aj mobili,..
A neviem ako ta napadlo davat mobil do nabijacky, nevies ze voda je vodiva a vsetko tym padom skratuje?
Inac kamaratke padol do hajzal. Nesiel 2 dni. Potom sa rozbehal ale fotak nesiel. O dalsie dva dni uz islo vsetko ako ma. A to ho tiez davala do nabijacky a zapinala :D. No o tyzden neskor sa v nom osprchovala :D:D a uz nejde :D.
Zanes mobil do servisu,... Ak ti povedia ze nova doska, tak nieze ta napadne taka hlupost a kupis ju.
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Ujco ma SE K510i. Po case mu nesiel fotak. Raz ho nechtiac okupal vo vode a od vtedy mu ide aj fotak :D :lol:
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

ak ma telefon ešte zaruku viem ti pomoct napiš mi ss.
a dohodneme sa ak si z bratislavy . v tomto obore som profesional
stači ak mi napišeš . dohodnut sa da určite. :)
nato som tu . 8)
a mohol by to niekto LOCknut však tu len všeci spamuju :roll: :indian:
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

->slavo<- napísal:ak ma telefon ešte zaruku viem ti pomoct napiš mi ss.
a dohodneme sa ak si z bratislavy . v tomto obore som profesional
stači ak mi napišeš . dohodnut sa da určite. :)
nato som tu . 8)
a mohol by to niekto LOCknut však tu len všeci spamuju :roll: :indian:
Nezdá sa mi, že by spammovali... Len vravia skúsenosti, tie sa v takýchto prípadoch zídu. Zato ty si robíš reklamu a chceš na tom zarobiť aj keď po pár dňoch mu velké kulo pomôžeš... Voda už svoju škodu napáchala, oxidáciu už nezastavíš.
->slavo<-
Addict
Addict

jak može niekomu pomoct odpoved typu : Ujco ma SE K510i. Po case mu nesiel fotak. Raz ho nechtiac okupal vo vode a od vtedy mu ide aj fotak

sory ale toto nieje sranda
jasne že tam bude oxidacia jasne že bude možno treba aj vymenit dosku ja to viem lebo taketo veci riešim každy den viem čo to obnaša viem čoto stoji normalne v autorizovanom servise viem čo robia v neutorizovanych servisoch . nehcem tu machrovat ale robim v tomto niekolko rokov mam určite kontakty .a viem ich dobre využivat v prospech zakaznikov . takže ano vprvom rade chem pomoct samozrejme nepomaham zadarmo . ale možem ti kludne dat par čisiel a adries ludi ktorym sme pomohli ked mali utopeny telefon takže . v prvom rade nechod do autorizovaneho servisu lebo ti akurat zrušia zaruku a zaruka je dost doležita .
každy hned povie že oxidacia je na zrušenie zaruky ano je . lenže v dnešnej dobe sa to da vybavyt takže stači poznat niekoho kdo ma ktomu pristup . napr ja .
časovo by som to vedel zvladnut podla typu zavady a rozsahu poškodenia tou vodou .
tak ked maš zaujem využit moju pomoc som ti k dispozicii . stači napisat SS potom ti pošlem namna čislo a dohodneme sa .
Ked maš otazku či robim v autorizovanom alebo neautorizovanom . tak robim aj tam aj tam :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

neviem ako mu chces pomoct, ked maximalne rozoberies jeho telefon vycistis plosak alebo zakamuflujes stopy a nech ide do zarucneho servisu, alebo mu rovno povies ze za 4-5k mu zohnas novy plosak
->slavo<-
Addict
Addict

To ako mu chcem pomoct tu predsa nebudem rozpisovat , prezradim iba to ,že ak ma telefon ešte zaruku tak ju bude mat nadalej . a čo sa tyka plošaku a čistenia samozrejme zvažim ake su možnosti a podla toho aj bude cena dam mu navyber s určitych možnosti .
určite to nebude stat ani 5tisic ani 4 a možno ani 3 to fakt neviem zaleži natom čo tam je ešte funkčne a čo nie . otomto sa tažko diskutuje ked to nemam možnost vidiet .
a určite ho nebudem posielat do zaručneho servisu vobec nerieš moje praktiky ked nevieš ako to robim.a nepiš tu že maximalne to a hento ja robim s GSM niekolko rokov a mam kopec skusenosti ,tak ma nepodcenuj
každopadne bude cena prijatelna :wink:
Napísať odpoveď