A ked ho dám na nabíjačku tak na boku sú také svetielka ktore blikaju.
PROSÍM POMOCT......VELMI PEKNE VAM VSETKYM DAKUJEM VOPRED ZA RADY.......
Nemal si ten telefon vobec zapinat...A uz vobec nie na nabijacku.Mal si ho nechat poriadne vysusit a az potom zapinat.mianto321 napísal:..
Ser na cely mobil ten uz nezachranis,preco to pisem? Kamaratovi spadol mobil do zachodu ked šťal (ok viem to preto lebo vtedy so mmu volal JA) dal ho do opravy tam to precistili po troch mesiacoch bolo po nom definitivne. Bratancovi teraz spadol do umyvadla teda spadla mu tam K750-tka chudak mobil sa z toho po mesiaci uz nedostalmianto321 napísal:Prosím Vás mám jeden OBROVSKY problém.Pred včerom som si v stane nechal mobil a zabudol som stan z hora zakryt a zmoklo mi všetko v stane a hlavne aj moj najlepší priateľ MOBIL.Aj som ho skúšal dat na nabíjačku ale nič.Ale ked som dal kryt z neho dole tak bola mokrá iba baterka.Mohol by fungovat keby kúpim novú baterku?ten mobil je NOKIA 6300
A ked ho dám na nabíjačku tak na boku sú také svetielka ktore blikaju.
PROSÍM POMOCT......VELMI PEKNE VAM VSETKYM DAKUJEM VOPRED ZA RADY.......
nie mobily su chybne, ale uzivatelia su chybniqwerty-xyz napísal:Ser na cely mobil ten uz nezachranis,preco to pisem? Kamaratovi spadol mobil do zachodu ked šťal (ok viem to preto lebo vtedy so mmu volal JA) dal ho do opravy tam to precistili po troch mesiacoch bolo po nom definitivne. Bratancovi teraz spadol do umyvadla teda spadla mu tam K750-tka chudak mobil sa z toho po mesiaci uz nedostalJak u debilov tie mobily nic nevydrzia...
Ked ti to za to stoji chod ako kolegovia pisu vymenit dosku ale ja odporucam novy mobil a mas pokoj a davaj si na nho pozor.
Nezdá sa mi, že by spammovali... Len vravia skúsenosti, tie sa v takýchto prípadoch zídu. Zato ty si robíš reklamu a chceš na tom zarobiť aj keď po pár dňoch mu velké kulo pomôžeš... Voda už svoju škodu napáchala, oxidáciu už nezastavíš.->slavo<- napísal:ak ma telefon ešte zaruku viem ti pomoct napiš mi ss.
a dohodneme sa ak si z bratislavy . v tomto obore som profesional
stači ak mi napišeš . dohodnut sa da určite.![]()
nato som tu .
a mohol by to niekto LOCknut však tu len všeci spamuju![]()