iceCream napísal:no ja mam takeho ustekaneho svihnuteho nemeckeho spica ktory mi ani po 5tix rokox nedoveruje..ale je s nim sranda, spi jaq netopier - hlava mu vysi z fotela no proste je divny
keby bol spic posledny pes na svete aj tak by som nechcel...tie psy su podla mna na nervy,ma ho krstna ale to je tak je*** pes ze az...zacne vrcat len tak z nicoho nic,bojim sa ho vobec dotknut-a to nielen ten jej,aj kamos ma podobneho sice nie je cistokrvny no jasny spic,ale nieco hrozne...tie psy patria na psychiatriu...alebo na odstrel
jedina vyhoda ze su pekne inac nic
Holubar napísal:
keby bol spic posledny pes na svete aj tak by som nechcel...tie psy su podla mna na nervy,ma ho krstna ale to je tak je*** pes ze az...zacne vrcat len tak z nicoho nic,bojim sa ho vobec dotknut-a to nielen ten jej,aj kamos ma podobneho sice nie je cistokrvny no jasny spic,ale nieco hrozne...tie psy patria na psychiatriu...alebo na odstrel
jedina vyhoda ze su pekne inac nic
izmael napísal:
a nemate s nim problemy ? ze by vam utekal alebo take nieco
raz, alebo dvakrat usiel, problem je v tom ze poslucha len mna a brachu, ostatnych ma na haku, inac je to super pes, trosku hyperaktivny, ale na to si clovek pocase zvykne
nemyslim...teda casto sa najdu pripady ked mas pravdu ale specialne tento druh psa sa mi nezda psychicky v poriadku...musia to mat v krvi ze su take nervozne a podrazdene...nechcel by som ani zadarmo
ale strasne by som chcel Bernskeho salasnickeho,to je nehorazny krasavec
toto je tema uplne pre mna... uz mi tu len chyba taketo tlacitko Delete co maju admini a moderatori Ale priznavam sa - mame psa, ale je u babky (nastastie).Take velke hnusne hebedo... podrobnosti neviem... len ze je to pes, vlastne je to ona
NoaHix----pekny hafan
Catlover---viem viem ty jedine cice
Woody---ten je pekny dobra fotka tie jeho ocka.......
my mame americkeho staforda pekny tiez foo nemam...