ahojte vsetci..
neviem ci mam dobry nazov temi ale chcel by som sa spytat mam tu jeden problem kamos ma pc a ma grafiku na doske.. teraz si kupil normalnu grafiku GeForce AGP a vlozil ju do pc a teraz to nevie nastavit v biose proste tu staru vypat a aby isla ta nova proste kde sa to tam v biose nastavuje? ak by mi to niekto vedel vysvetlit bol by som vdacny a podrobny navod by potesil..
Ako zapat grafiku v biose?
no podla mna sa to malo prepnut samo ale pri takej starej MB je mozne ze to treba spravit rucne, bo ja som tiez takto kupoval grafiku ale mne to zobralo hned, ale je pravda ze na ovela novsej MB. Skus najst v biose nieco s VGA....sam som si teraz pozeral ci je nieco take ze onboard VGA v biose ...nenasiel som to ale je tam jeden, aspon u mna v casti s nazvom PCI/Plug and play setup - je nastavenie Primary Gearphics Adapter...skus pozret ci ho nemas prepnuty na PCI ak hej tak to prepni na AGP a skus tak zapnut PC ci to nenaslo grafiku. Ale neviem kde presne by si mal hladat toto nastavenie u seba na biose bo kazdy bios je iny proste skus najst toto nastavenie (Primary Gearphics Adapter). Ak nic take nenajdes tak potom uz neviem....to by som potom musel vidiet cely bios na vlaste oci
.
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
no takze je to tato zakladna doska http://global.msi.com.tw/index.php?func ... ncat_no=1# dufam ze teraz mi budete uz vediet povedat..
job13bb: diky pozrem sa na to.
job13bb: diky pozrem sa na to.
-
kubilalko44
Novice
Re: Ako zapat grafiku v biose?
Re: Ako zapat grafiku v biose?
Nauc sa pravopis,zaklady slusneho spravania,skus si precitat pravidla a mozno ti niekto pomoze...