moj spoluziak ho v poho tromfne, nebol v skole 2 dni a hadaj co doma robil, hral, rano o 6:00 si to zapol a hral to celu noc do 6:00, potom to vypol, zobudil sa o 9:00 a znova do 6:00 rana kedze to uz bola sobota, potom celu sobotu a nedelu to iste a za 4 dni dal zo 40 na 61:Ddair napísal:ja hravam CSko ale len sem tam("IBA" cez 21 hodin za posledne 2 tyzdne)
mam ale spolubyvajuceho co ked vstanem o 11 hra WOW od takej 9tej rano, ja potom idem cvicit alebo do mesta a vratim sa domov o 4tej poobede a on stale sedi a hra. Potom idem na trening alebo do prace a vraciam sa domov o 11tej vecer a on prave vypina hru a ide spat....
TROMFNITE NIEKTO TOTO
toto je jeho normal den ked nepracuje. Ked pracuje tak ide rano do prace o 7mej. O 10tej rano je spet a ked vstanem aj tak hra az do vecera
Najväčší zabiják času.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
dakedy hram od 10tej rana do 2hej rana...ale len dakedy hranie ma uz tak nebavi ako kedysidair napísal:ja hravam CSko ale len sem tam("IBA" cez 21 hodin za posledne 2 tyzdne)
mam ale spolubyvajuceho co ked vstanem o 11 hra WOW od takej 9tej rano, ja potom idem cvicit alebo do mesta a vratim sa domov o 4tej poobede a on stale sedi a hra. Potom idem na trening alebo do prace a vraciam sa domov o 11tej vecer a on prave vypina hru a ide spat....
TROMFNITE NIEKTO TOTO
toto je jeho normal den ked nepracuje. Ked pracuje tak ide rano do prace o 7mej. O 10tej rano je spet a ked vstanem aj tak hra az do vecera
No jeden moj kamos robi v hernej spolocnosti (robia hry na nintendo DS) a hovoril ze jeden kolega nebol v praci pol roka lebo hra vkuse Lineage 2-=wolf=- napísal:moj spoluziak ho v poho tromfne, nebol v skole 2 dni a hadaj co doma robil, hral, rano o 6:00 si to zapol a hral to celu noc do 6:00, potom to vypol, zobudil sa o 9:00 a znova do 6:00 rana kedze to uz bola sobota, potom celu sobotu a nedelu to iste a za 4 dni dal zo 40 na 61:D
A u mna je to asi WOW, ale aj to s mierou
No neviem podrobnosti, ale to je mala firma a v MI tazko najdes schopnych programatorov... Zevraj 2x bol v praci, ale ze este sa neciti na navrat do praceprofik napísal:neviem, ale nevyhodili by ho keby pol roka nechodil do prace?Vyhaduje sa po kratsom case
EDIT:
http://www.cypron-studios.com/ A v PR tam pracuje holka co bola v nejakej sutazi miss...Zdravym napísal:Waw, daj mi na nich link, či náhodou nehľadajú ekonóma, hneď k nim pošlem "sivičko"
Som čítal nedávno v GEO, riešili virtuálne životy v hrách. Bol tam príbeh jedného chlapíka, čo začal hrať wow, prestal chodiť do práce vyhodili ho, priateľka sa s ním rozišla, predal auto, aby mal nejaké peniaze, ževraj dokázal cez 40 hodín v kuse bez spanku hrať (prestávky na WC a odskočiť si ku dverám po dovezenú pizzu) a niekedy nevyšiel mimo byt viac ako týždeň..... Hral asi 2 roky....Skončil na liečení, ktoré vyvrcholilo tým, že napísal rozlúčkový list svojej postave a zmazal pod dohľadom svojho psychiatra account.
Waw, daj mi na nich link, či náhodou nehľadajú ekonóma, hneď k nim pošlem "sivičko"piton napísal:No neviem podrobnosti, ale to je mala firma a v MI tazko najdes schopnych programatorov... Zevraj 2x bol v praci, ale ze este sa neciti na navrat do praceBTW, dalsi tam chodi do prace s katanou...
![]()
Som čítal nedávno v GEO, riešili virtuálne životy v hrách. Bol tam príbeh jedného chlapíka, čo začal hrať wow, prestal chodiť do práce vyhodili ho, priateľka sa s ním rozišla, predal auto, aby mal nejaké peniaze, ževraj dokázal cez 40 hodín v kuse bez spanku hrať (prestávky na WC a odskočiť si ku dverám po dovezenú pizzu) a niekedy nevyšiel mimo byt viac ako týždeň..... Hral asi 2 roky....Skončil na liečení, ktoré vyvrcholilo tým, že napísal rozlúčkový list svojej postave a zmazal pod dohľadom svojho psychiatra account.
zahrám si všeliakú hru , ale jediná pri ktorej strácam čas je mu online , ostatné hry si zahrám a kašlem na ne , mu online hrám už rok , teraz na www.triforce.sk
odporucam checknut
http://www.southparkstudios.com/episode ... play=false
-
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Tak WOWKO od BliZZardu z dvoma Z určite najviac aj keď to v živote asi nezahrám. Ani na tú hru nemám chuť. Mne momentálne ubehne čas pri Crysis alebo Garrys Mode 9. Ale určite si zahrám aj Mafiu, 6 rokov stará hra. Ale na mojej bombovej zostave by som mal hrať sto krát náročnejšiu hru na HW. Alebo aj Half-Life dosť zabíja čas. Neviem ako to je u vás ale určite sa väčšina zhodne na CoD 2, CoD 4 a WoW.