instalacia notebooku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

instalacia notebooku

Príspevok od používateľa Maki »

zdar ludia - necakal som ze budem mat problem s tymto, ale bohuzial... dnes mi dosiel notas od VBI, strcim CD s windowsom a baaac, SATA disk nieje nainstalovany - poviem si fajn, ved dam drivery a nabootujem a spravi sa ako pred 2 rokmi na desktope... ale ono ho ani nenabootuje, takze otazka znie - ako nahodim XP na SATA HDD?
vladino001
Light Professional
Light Professional

Re: instalacia notebooku

Príspevok od používateľa vladino001 »

Maki napísal:zdar ludia - necakal som ze budem mat problem s tymto, ale bohuzial... dnes mi dosiel notas od VBI, strcim CD s windowsom a baaac, SATA disk nieje nainstalovany - poviem si fajn, ved dam drivery a nabootujem a spravi sa ako pred 2 rokmi na desktope... ale ono ho ani nenabootuje, takze otazka znie - ako nahodim XP na SATA HDD?
cez nLite ovladače + XP ???
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Kup si najnovsiu instalacku XPciek [SP3 Integrated] s nou to pojde bez problemov.
robeno
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa robeno »

napr ja som si kupil Microsoft.Windows.XP.Professional.OEM.SP3.Integrated-ETH0 a mal som s tym problem, hlavne po instalacii ati ovladacov, vobec mi nespustilo win, iba cez vga rezim
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

napisal som im mail... a odpoved prisla dost rychlo a necakane... jedna veta - v biose prepnut na disabled ACHCI... akoze dakujem pekne - ale to si mam ja z prsta nieco take vycucat? uz to funguje - teda aspon sa tvari ze instaluje...
Napísať odpoveď