FM transmittery
FM transmittery
Kto ma skúsenosti z takýmito zariadeniami? aká je kvalita zvuku dá sa to počúvať aj hlasnejšie bez šumu? neviem či to kúpiť lebo sa bojím že to bude mať zvuk ako rádio stanica. ďakujem za odpovede
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
tak nie je to ziaden zazrak, funguje to, ale iba na tych krajnych frekvenciach a kvalita by mohla byt vyssia
stalo sa mi, ze radio nic nenaladilo a pritom sa transmiter tvaril ze vysiela, ked sme trosku poladili, tak sice nieco chytilo, ale sumelo. a hlavne rataj s tym, ze to moze fungovat ako rusicka na ostatne prijimace fungujuce v danej chvili na blizkej frekvencii
ked vsak isiel pekne, aj pocuvat sa to dalo bez nejakeho vnimania sumu 
-
->slavo<-
Addict
kibo nejsi nahodou s topolčianskej?
Inač je rozdiel Fm transmiter za 300,-sk
a fm transmiter za 800-1000sk,- osobne som ich predaval a viem ,že je to kvalitna vecička dokonca sa tam da pichnut aj usb s mp3 a vpohode cezto počuvate najlepšie ,ked to riešite priamo cez mobil napr sony ericsson walkman to jejedno aky stači zapnut mega bass a fakt kvalitka . alebo sa stoho da spravit celkom slušne HF ked mate microfon na spravnom mieste ovšem .
dobry je napr tento .
http://obchod.kolibrik.sk/fm-transmiter-p-618.html
ako treba si uvedomit, že to nebude nejaka naj nadupanejšia zvukova kvalita ,ale ako vlastne radio je to fajn vec,niekoho prekvapi . niekoho nie. a ma to 3.5 jack čo poteši .
Inač je rozdiel Fm transmiter za 300,-sk
a fm transmiter za 800-1000sk,- osobne som ich predaval a viem ,že je to kvalitna vecička dokonca sa tam da pichnut aj usb s mp3 a vpohode cezto počuvate najlepšie ,ked to riešite priamo cez mobil napr sony ericsson walkman to jejedno aky stači zapnut mega bass a fakt kvalitka . alebo sa stoho da spravit celkom slušne HF ked mate microfon na spravnom mieste ovšem .
dobry je napr tento .
http://obchod.kolibrik.sk/fm-transmiter-p-618.html
ako treba si uvedomit, že to nebude nejaka naj nadupanejšia zvukova kvalita ,ale ako vlastne radio je to fajn vec,niekoho prekvapi . niekoho nie. a ma to 3.5 jack čo poteši .