Naušnice u chalana ...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

u bab je to v poriadku ale u chalanov to neznasam ako neznasam aj prefarbovanie a podobne teplosske kkciny a ozaj neznasam chalanov co navstevuju pedikuru,manikuru a nie su schopny si sami ani jebaka vytlacit
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Teraz nahodov dostanes od 30% fora K- :D
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Ujo Marky napísal:Teraz nahodov dostanes od 30% fora K- :D
na k- serem a zabudol som este na chlapcekov co su strasne nazhaveny na svoj uces - vlasky musia byt riadne nagelovane s mokrym efektom a kazdu chvilku sa treba skontrolovat v zrkadle ci je vsetko v poriadku
G@zd!$Q0
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G@zd!$Q0 »

tiež nemám rád chlapcov čo majú náušnice a rozne trápne účesy a štíly obliekania je to trapošina :P
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa speq »

peterkozel napísal:na k- serem a zabudol som este na chlapcekov co su strasne nazhaveny na svoj uces - vlasky musia byt riadne nagelovane s mokrym efektom a kazdu chvilku sa treba skontrolovat v zrkadle ci je vsetko v poriadku
hlasim sa ! : ) k tym co musia mat vlasky poriadne upravene : ) pekne melir .. a ideme chlapci :D ale ziadny cigansky .. niekomu sa to hodi niekomu nie : ) a babam sa to paci :P

//
a este k obliekaniu.. na tom si tiez potrpim co mam na sebe : ) nech nevypadam tak ze v lete slapky a ponozky :D proste oblecenie na tom si dam zalezat : ) niekto na tom aky ma silny pocitac a niekto na tom ake ma oblecenie : ) rad posobim dobre a pekne ako ma vzdy pochvalia ( sry za samochvalu ) :O

A take ze NEMAM RAD ZIADNE KKCINY ze VLASY OBLECENIE A taketo no tak necem vidiet ako vyzerate poniektri : ) dufam ze teraz dostanem -100% karma za moj nazor ale je to kazdeho osobna vec ako posobi na verejnosti : ) d.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

peterkozel napísal:u bab je to v poriadku ale u chalanov to neznasam ako neznasam aj prefarbovanie a podobne teplosske kkciny a ozaj neznasam chalanov co navstevuju pedikuru,manikuru a nie su schopny si sami ani jebaka vytlacit
Keby som mal na manikúru, pedikúru, jebákovú kúrur atď peniaze tak tam chodí. Prečo sa neskrášliť čo s najmenšou námahou? Najlepšie vidí druhý čo ti treba vytlačiť a čo nie. Profesionálna starostlivosť nieje zlá. Snáď nebudem chodiť ako drevorubač. Niekomu sa páči a niekomu nie. s tými náušnicami, to je každého osobná vec. Tiež som mal nato taký názor. Mal som 12 rokov. Potom som nad tým popremýšľal. :roll:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

lekoklatik napísal:Keby som mal na manikúru, pedikúru, jebákovú kúrur atď peniaze tak tam chodí. Prečo sa neskrášliť čo s najmenšou námahou? Najlepšie vidí druhý čo ti treba vytlačiť a čo nie. Profesionálna starostlivosť nieje zlá. Snáď nebudem chodiť ako drevorubač. Niekomu sa páči a niekomu nie. s tými náušnicami, to je každého osobná vec. Tiež som mal nato taký názor. Mal som 12 rokov. Potom som nad tým popremýšľal. :roll:
preboze ved nechty si viem ostrihat aj sam,naco by som tam chodil a jebaka si tiez vytlacis sam alebo povies frajerke,sestre,mame..., ved je to prehnane chodit ako trtko po skraslovacych salonoch, chlap ma byt prirodzeny a nie si davat na ksich kremik a zabal s ovocia, uznavam iba - treba sa umyvat,cisto sa obliekat,starat sa o hubu aby s nej nepachlo,strihat si nechty,holit sa,nejaky ten kadernik na vlasy a tod vse, naco by som platil za to aby mi niekto pilnikoval nechty??
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

jaj kto ma nausnicu mne pripada ako GAY
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ledenaster napísal:jaj kto ma nausnicu mne pripada ako GAY
moja rec...
lekoklatik
VIP
VIP

peterkozel napísal:preboze ved nechty si viem ostrihat aj sam,naco by som tam chodil a jebaka si tiez vytlacis sam alebo povies frajerke,sestre,mame..., ved je to prehnane chodit ako trtko po skraslovacych salonoch, chlap ma byt prirodzeny a nie si davat na ksich kremik a zabal s ovocia, uznavam iba - treba sa umyvat,cisto sa obliekat,starat sa o hubu aby s nej nepachlo,strihat si nechty,holit sa,nejaky ten kadernik na vlasy a tod vse, naco by som platil za to aby mi niekto pilnikoval nechty??
Každý si myslí že ostrihá nechty a má po problémoch. Na nechtoch pekne vidno kto sa ako o seba stará. Nemám rád keď má niekto nechty krivo, alebo odstrihnuté dobre že nie aj s kožou. Ja si nechty ostrihať viem. Jebák si sám vytlačíš. Áno. Avšak nevidíš si každý jebák. Niektoré sú staršie a vytláčajú sa ťažšie. Niektorý ľudia dokonca vytláčajú aj podráždenú kožu pod jebákom. Prečo? Pretože nevedia že tá koža by sa mala zregenerovať. Pleťová maska je pre homosexuálov? Koľko chalanov by kcelo mať čistú pokožku, nevysušenú, nemastnú, atď.. Nieje na tom nič zlé. Dievčatám sa veru viac páči obriadený chlap ako nejaký ten drevorubač. Jediná služba ktorú by som nevyužil je kaderník. Chalan ktorý si ide upraviť vlasy ku kaderníkovi (prefarbiť. urobiť letný strih, strih ktorý dnes letí lebo tak písali v kamarátovi, atď..) je pre mňa gay. Chalan s náušnicou je úplne normálny. Niekomu sa to hodí a niekomu nie. Ako som už napísal. Tiež som sa pozastavoval a smial na chalanoch s náušnicou. Dnes mi to príde normálne. Keby mi pristal, tak by som si ju kľudne dal. Ak ma má niečo skrášliť, alebo niekto, tak prečo nie? Hrdosť bokom páni a hop do salónov. Tam vedia ako poradiť.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Kokos ta doba sa ale riadne zmenila :roll: .
Ak by si videl moje ruky dorezane od plosakov, krytov a komponentov, krvave fleky na prstoch a take podobne pracovne poranenia, tak hned by si vedel ako sa o seba staram? Mohol by si si uvedomit ze nie kazdy je pritepleny diskofil a musi vyzerat dokonale len preto aby na neho kazdy cumel so spadnutymi ustami ako sa on o seba stara(tymto nemyslim teba). Je rozdiel starat sa a cackat sa.
Ale mas pravdu cim dalej tym viac chlapov toto podstupujue. Ako ja si vzhlad inych nevsimam, mne je jedno jak je kto obleceny, jake ma vlasy, ci ma jebaky alebo ci podstupil skraslovacie procesy ale tebe to ako vidim jedno nie je kedze ides dedukovat ako sa kto stara a ak nevyjde tvojim poziadavkam tak co? nebudes s nim rozpravat? odides od neho? alebo si zacnes nieco mysliet? Ale ta sak co, ma dnes chlapik love tak pojde nastrielat nausnice, piercingy, pojde sa dat prerobit do salonu a je z neho boss, je dost smutne ze muzi tak podliehaju mode, u zien sa to dalo pochopit ale s touto filozofiou sa asi nikdy nestotoznim pretoze je to blbost, no najhorsie natom je, ze to je az nechutne umele, teda gay style. :lol:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Aspon vieme preco o teba este zenska ani nezakopla. To, ze sa o seba nestaras je tvoj problem, aspon ostatni viac vyniknu. Clovek nemusi byt zrovna Mister World, ale slusne sa obliect, byt umyty, upraveny a nesmrdiet je taky hruby zaklad aby si sa mohol ukazat v rozumnej spolocnosti. Mozno na to niekedy prides.
Sheep
Addict
Addict

t0m4s3 napísal:Aspon vieme preco o teba este zenska ani nezakopla. To, ze sa o seba nestaras je tvoj problem, aspon ostatni viac vyniknu. Clovek nemusi byt zrovna Mister World, ale slusne sa obliect, byt umyty, upraveny a nesmrdiet je taky hruby zaklad aby si sa mohol ukazat v rozumnej spolocnosti. Mozno na to niekedy prides.
Ako vies ako sa o seba staram/nestaram? V zivote si ma nevidel, nic o mne nevies ale ides tu rozpravat blbosti.

//Prave som pisal o tom co je to starat sa a co je robit zo seba vystredneho kkta a ty napises toto... :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Hovori sa tomu dedukcia.
Sheep
Addict
Addict

t0m4s3 napísal:Hovori sa tomu dedukcia.
precitaj si ten moj prispevok este raz a poriadne lebo zjavne nechapes o com som pisal
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

omg

Príspevok od používateľa Fondo »

Prečo považujete za gaya človeka čo má náušnicu ? to ten malý kúsok kovu tak vypovedá o jeho orientácii ? to aby sme teraz začali obviňovať lebo nosia rifle.A to už raz bolo,rovnaký konzervatívny názor a dnes už je to normálka.Ja náušnicu nemám ale možno by sa mi celkom hodila.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Keď sa to chalanovi hodí tak sa to dá vydrža ale nechápem načo si dávajú náušnice takí čo sa im to ani kus nehodí a vypadajú s tým jak dementi..
Asi chcú byť IN :D
Ja nad takou vecou ani nerozmýšľam..Ja mám svoje uši rád :P
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: omg

Príspevok od používateľa p4ra »

Fondo napísal:Prečo považujete za gaya človeka čo má náušnicu ? to ten malý kúsok kovu tak vypovedá o jeho orientácii ? to aby sme teraz začali obviňovať lebo nosia rifle.A to už raz bolo,rovnaký konzervatívny názor a dnes už je to normálka.Ja náušnicu nemám ale možno by sa mi celkom hodila.
Pretoze su prije*** zakomplexovani.
lekoklatik
VIP
VIP

to Sheep: V mojich príspevkoch nepadla ani zmienka o tom, že by som to podstupoval. Chalan sa tu sťažoval na ľudí, ktorí do salónov chodia a nechápal prečo tam chodia. Tak som mu to napísal tak ako si si prečítal. Som chalan z dediny. Po rukách mám pár bradavíc o ktoré by som sa sám nepostaral tak chodím k lekárovi. Služba. Ruky má do****né od kosenia, kopania, atď... To však neznamená že si ich po práci neošetrím. btw o rukách som moc nepísal. Písal som o nechtoch. A i pri stavbárčine sa dá o nechty postarať. Oni sa totižto regenerujú ak sa nemýlil. Takže ak máš náhodou necht oškretý, nieje to koniec sveta. Ak ti samozrejme záleží na tom ako sa o ne starať. Ku kaderníkovi som sa vyjadril. Jebáky sú nepríjemná záležitosť. Hlavne keď ich niekto má a nic s tým nerobí. Nie každý ich vytláča. Niektorý ssi povedia ze sa nato vykašlú a majú pokoj. A vtedy by radšej mali ísť k slečne jebákovej. Ak je im to fuk tak je to ich vec. Nepísal som ani o tom, že sa nerozprávam s neobriadenými ľuďmi. To sa ani nedá. Veď žijem na dedine :lol: .

Počúval metal, mám dlhé vlasy, starám sa o seba ako sa mi dá. V salóne som bol raz. Pomohlo mi to. Dostal som pár rád a teraz nemám doma problém. Jebák sa nájde hocikedy. Nechty sa do**bú hocikedy. Ale starať sa o to máš stále ak ti záleží na tom ako vyzeráš.

Ešte jedna vec. Keď sa dámy kvôli nám pekne upravujú, nalíčia, chodia do tých salónov atď..., prećo by sme nemohli vykonať obetu aj mi aspoň ostrihaním nechtov rovno a nie so zubmi? :slap:

A nehraj sa na najpracovytejšieho muža na Slovensku.
Sheep
Addict
Addict

Aha tak fajn :wink: , myslel som robis zo seba vystredneho kkta, ale najpracovytejsi urcite nebudem, som z tych lenivejsich ludi.
Napísať odpoveď