SE k850i
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
shadow8396
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
->slavo<-
Addict
Mne prešlo rukamy určite viac telefonov ako tebe to ti dam aj ruku do ohna a dobre viem ako foti K850i a ako K800i nikdy som to presne neporovnaval, ale ked som pozeral fotky na počitači s K850i boli lepšie ako ked som to fotil s K810i čo je asi rovnake ako K800i s toho usudzujem ,že si napisal blbost ked pišeš že K800i foti lepšie ako K850i

a to že možno sa ti podari nahodou spravit lepši krajši zaber s K800i nemožeš hned hovorit, že to lepšie foti . napr ja som spravil s W800i uplne nadhernu fotku ktora by mohla konkurovat aj 5mpx .a nepišem tu nikde že W800i foti lepšie ako K850i vieš
,ale celkovo je ako fotomobil určite lepšia K850i aj ked nema krytku na
obiektiv ako K800i/K810i
k teme
Telefon je uplne fajn dobra vydzž baterky , pekny display, pekna prezentacia fotiek , dobry fotak,blesk , treba si zvyknut na rozmery ale kto mal K750i tak si tento model zamiluje. odobne som sa K850i musel zbavyt lebo si chcem zaobstarat OMNIU od samsungu .
inač ked tak dasa zohnat okolo 8tisic zatolko som predal ten svoj tak tyžden dozadu. a zabudolsom ešte ma to slot na M2 a MicroSD čo je celkom vyhoda.
a to že možno sa ti podari nahodou spravit lepši krajši zaber s K800i nemožeš hned hovorit, že to lepšie foti . napr ja som spravil s W800i uplne nadhernu fotku ktora by mohla konkurovat aj 5mpx .a nepišem tu nikde že W800i foti lepšie ako K850i vieš
,ale celkovo je ako fotomobil určite lepšia K850i aj ked nema krytku na
obiektiv ako K800i/K810i
k teme
Telefon je uplne fajn dobra vydzž baterky , pekny display, pekna prezentacia fotiek , dobry fotak,blesk , treba si zvyknut na rozmery ale kto mal K750i tak si tento model zamiluje. odobne som sa K850i musel zbavyt lebo si chcem zaobstarat OMNIU od samsungu .
inač ked tak dasa zohnat okolo 8tisic zatolko som predal ten svoj tak tyžden dozadu. a zabudolsom ešte ma to slot na M2 a MicroSD čo je celkom vyhoda.
na K800i sa mi nikdy nepodarilo urobit zlu abo rozmazanu fotku,pricom na K850i je to velmi lahke
xenonovy blesk nie je vobec zladeny a kolko krat sa stane ze fotka je bud velmi presvetlena abo uplne tmava a da sa to ciastocne vyriesit ze vycistis senzor.podla mna aj funkcia makra bola u K800i lepsia
ale to je iba moj osobny nazor,ostatni s nim nemusite suhlasit
xenonovy blesk nie je vobec zladeny a kolko krat sa stane ze fotka je bud velmi presvetlena abo uplne tmava a da sa to ciastocne vyriesit ze vycistis senzor.podla mna aj funkcia makra bola u K800i lepsia
ale to je iba moj osobny nazor,ostatni s nim nemusite suhlasit