JabberID v profile
JabberID v profile
Neuvažuje vedenie o možnosti pridať si do profilu JabberID tak isto ako to je s ICQ a MSN ? Myslím že v dnešnej dobe má Jabber už dosť ludí..
// pridané hlasovanie
// pridané hlasovanie
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
kolko ludí ten jabber používa? ja mám v kontaktoch dvoch (z celkovo asi 400 ludí). Môžeš dať hlasovanie, polovica ani nevie čo to je, druhá ho nepoužíva. Bolo by to rovnako (ne)využíte ako msn alebo čo tam teraz máme. Ak by sa chcelo dávať ďalší kontakt, vyžadovalo by to 1) upraviť db (a všetko okolo toho, ako napr. registráciu, zmenu profilu...) 2) upraviť všetky výpisy (vo fore, vyhladávania, priatelov, profil...)
-
audiotrack
VIP
-
existpierre
Medium Star
ja mam napriklad uz len jabber, ICQ som z istych a znamych dovodov zrusil. Tak ma dost prekvapilo, ked som si v profile nemohol zadat JID. Kazdy ma nieco ine, tak preco mu neumoznit dat na seba kontakt, jedno prazdne policko navyse to je toho. KOlko ludi ma len ICQ a ma tam tiez prazdne YAHOO a MSN ...
-
Deafboy
Darca
toto som uz niekde videl...
Pripomína mi to ako keď na lamkách zamietli topic z linux softom... takisto to odôvodňoval nejaký "profesionál" 
nechcem tým nikoho uraziť, ale myslím si že XMPP protokol je čoraz populárnejší. Stačí si pozrieť slovenské a české servery.
Odôvodnenie čo všetko by bolo treba meniť u mňa neobstojí. Svojho času som mody na phpBB nahadzoval ručne kvoli PHP safe mode, a šlo to. nemyslím si že by to bola práca na viac ako hodinku... maximálne dve.
Musím tiež súhlasiť že je tu kopu zbytočných vecí.. napr. CS server... podľa mňa s pôvodným zámerom fóra absolútne nesúvisí, no asi si ho ľudia žiadali...
nechcem tým nikoho uraziť, ale myslím si že XMPP protokol je čoraz populárnejší. Stačí si pozrieť slovenské a české servery.
Odôvodnenie čo všetko by bolo treba meniť u mňa neobstojí. Svojho času som mody na phpBB nahadzoval ručne kvoli PHP safe mode, a šlo to. nemyslím si že by to bola práca na viac ako hodinku... maximálne dve.
Musím tiež súhlasiť že je tu kopu zbytočných vecí.. napr. CS server... podľa mňa s pôvodným zámerom fóra absolútne nesúvisí, no asi si ho ľudia žiadali...
-
audiotrack
VIP
Re: toto som uz niekde videl...
a u nás zas neobstojí tento tvoj apel. To že si nahadzoval mody ručne pre nás nič neznamená (koniec koncov, všetky sa nahadzujú ručne, dokonca na tomto fore sú mody ktoré sme si sami programovali od základu). A nabudúce si skús pozreť dátum posledného príspevk, lebo potom zbytočne otváraš rok zabudnuté témyDeafboy napísal:Pripomína mi to ako keď na lamkách zamietli topic z linux softom... takisto to odôvodňoval nejaký "profesionál"
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Viem že vec je už dávno rozhodnutá, ale i tak som hlasoval za Áno.
Keby šlo o nejaké Gadu-Gadu - nepoviem ani slovo, ale Jabber má svoje patričné zastúpenie; je to nadčasová vecička.
//autoeditácia príspevku ( 12 Jul 2009, 4:33 )
Dívajúc sa na tématiku okolo fejsbuku&fejsbukovania a túto tému -> vzkrsla mi v hlave myšlienka (mhohí si svižne už domysleli že aká):
pridať do profilu položku pre profil na Facebook-u
Osobne si myslím, že za myšlienku "link na Facebook do profilu užívateľa" sa postaví vačšia časť užívateľov fóra (a nie len pár fundovaných, čo vedia že nejaký Jabber existuje, prípadne ho i aktívne využívajú).
Podotýkam, tu nejde o nejaký ďalší IM protokol, tu sa jedná Facebook ktorého popularita nepozná obdoby (keďže sitácia okolo JID bola zavrhnutá so slovami "pár jednotlivcov").
... hoci potrebná robota na systéme fóra bude stále rovnaká (ako pri JID).
S tým že ak sa už prerábala databáza a formuláre - že by sa spomenulo aj na Jabber ID, o ktorom je táto téma vlastne je.
A v prípade že nie, tak očakávam negatívnu odpoveď typu "už existuje skupina na fejsbuku, to musí stačiť" - však už to tak trochu poznáme ...
Keby šlo o nejaké Gadu-Gadu - nepoviem ani slovo, ale Jabber má svoje patričné zastúpenie; je to nadčasová vecička.
//autoeditácia príspevku ( 12 Jul 2009, 4:33 )
Dívajúc sa na tématiku okolo fejsbuku&fejsbukovania a túto tému -> vzkrsla mi v hlave myšlienka (mhohí si svižne už domysleli že aká):
pridať do profilu položku pre profil na Facebook-u
Osobne si myslím, že za myšlienku "link na Facebook do profilu užívateľa" sa postaví vačšia časť užívateľov fóra (a nie len pár fundovaných, čo vedia že nejaký Jabber existuje, prípadne ho i aktívne využívajú).
Podotýkam, tu nejde o nejaký ďalší IM protokol, tu sa jedná Facebook ktorého popularita nepozná obdoby (keďže sitácia okolo JID bola zavrhnutá so slovami "pár jednotlivcov").
... hoci potrebná robota na systéme fóra bude stále rovnaká (ako pri JID).
S tým že ak sa už prerábala databáza a formuláre - že by sa spomenulo aj na Jabber ID, o ktorom je táto téma vlastne je.
A v prípade že nie, tak očakávam negatívnu odpoveď typu "už existuje skupina na fejsbuku, to musí stačiť" - však už to tak trochu poznáme ...
-
audiotrack
VIP