Je to mozno trochu divne, ale nechapem naco tu na toho chalana vsetci tak "nakladate". Dobre viete, ze 14 rocne povacsine nevyzeraju na svoj vek... Moj kamos ma 19 a tiez chodi so 14 rocnou... klape im to uz celkom dlho. Hold ked sa niekto zalaskuje, tak sa zalaskuje. Mlada je mozno len ocarovana "dospelym" a rychlo ju to prejde.
tu zalezi na akej urovni je ten 20 rocny...
ked je rad, ze sa za nim obzrie aspon 14tka tak mozno vyuzije prilezitost a bude si ju drzat a mozno si budu rozumiet, ale ak on ma v hlave vsetko v poriadku, tak nad takym niecim by sa len pousmial a kyvol rukou...
Ja vo veku problem nevidim ja som chodil ale rok z 15 rocnou a to mam 21 (zachvilocku 22) podla mna si laska nevybera ale poviem ten vztah mal svoje plusy ale vacsinou minusy to je este decko a nevie co sama chce tak vam poviem neoplati sa jej to ja som zmyslal inak ona tiez inak na rozdieli ale hovorim nezalezi!!! ...
mno takže zdá sa mi že je dáka mánia 14-ky chcú staršieho hmm
asi sa rozídem z mojou 14-kov
BTW--ešte niečo nejde len o vek ide aj o vzhlad velkost vyspelost cloveka ,velkostou mam na mysli vyšku človeka ked je párik tak isto vysoky len vekový rozdiel troška unikol velmi si nemyslim že je na tom niečo.... skorej by som povedal že horšie je to ked chodi zo 14 daky 20+ a este ktomu daka velika hovadina taky mastodont ..nedavno som mal 19 a vyzor tak na 16 (no čo dobrého vela nebyva )
Neviem co tu polovica fora moralizuje nad vekom.. nech ju radsej pretiahne 20 rocny a puzije kondom ako nejaky 14rocny gangsta s vyzehlenou siltoukou co tu den na to vytvori temu ala "napustil som - kde kupim antikoncepciu?".
noo a ten vekovy rozdiel mozno nic neznamena, lenze neznamena nic medzi tridsiatnikmi, styridsatnikmi, a ne vtedy ked chalan je dospely a babou plieska puberta (alebo teda naopak, aj ked to je zriedkave) a miluje toho chalana ktory ma lepsie telo a krajsie oci..
Moja sesternica ked mala 16, bola viac zhulena ako triezva a vyhodili ju zo skoly, zacala chodit s 31 rocnym pravnikom, z coho bola cela rodina v soku a cakalo sa, ze si s nou len uzije a odhodi. Casom prestala hulit, vykaslala sa na bandu, vratila sa do skoly, v 18tich sa nastahovala k nemu a dnes su manzelia.
Aj take sa stava
aj ked 14 a 16 je predsa trosku rozdiel
Ing. FijoK napísal:Vekove rozdiely su strasna hovadina. ALe len nech dievky do toho idu, ked si myslia, ze ne to maju. 14 a 20 je este "v pohode". Poznam 17 a 29
no osobne si myslím že 17-29 je oveľa viacej v pohode ako 14-20..
si zober (dievčatá bez urážky) koľko toho má v hlave 14-tka? ako je vyvinutá je to už vôbec žena? a toto by si ten 20 račoný chrapúň mal v provom rade uvedomiť..
17-tiež ešte nieje výhra ale je to isto lepšie aspon telesne je to už žena a dokonca niektoré 17-tky majú aj dačo v hlave