Neviem o tom, ze by tu premiera bola...teda aspon nie po celom UK, v Londyne mozno v nejakom zapadnutom kine, ale tu ani kina nevedia, co to je...okrem toho som googlil, ale absolutne nikde som to v kine aj tak nevidel...lekoklatik napísal:Ja som počul že premiéra bola v ENG takže snáď to za hranicami už dávno koluje. Vlastne skôr bude kolovať.
Bathory
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
V denníkoch bolo o tom popísané že sa prišiel pozrieť aj Gašparovič. Snáď to mali na nejakej súkromnej párty. Premiéra bola. Ale nie pre obyčajných ľudíseth82 napísal:Neviem o tom, ze by tu premiera bola...teda aspon nie po celom UK, v Londyne mozno v nejakom zapadnutom kine, ale tu ani kina nevedia, co to je...okrem toho som googlil, ale absolutne nikde som to v kine aj tak nevidel...
-
Mateq
Medium Professional
V tom linku od Gangyho na Banskobystrický multiplex je MP 152Pacaveli napísal:nooooo ja by som na to rad siel, ale nemam 18+ked mi niekto kupi listky, da mi ich a ja pojdem s nimi na ten film?
-
seth82
Darca
No ale ved to predsa bolo v blave, nie? preco by sa trepal gasparko do Londyna, alebo len do UK?lekoklatik napísal:V denníkoch bolo o tom popísané že sa prišiel pozrieť aj Gašparovič. Snáď to mali na nejakej súkromnej párty. Premiéra bola. Ale nie pre obyčajných ľudí
/Inac chcel by som vidiet dokaz, ze to tam bolo. A chcem vidiet ten clanok z denniku (hocijakeho), ktory pise o slavnostnej premiere v UK. Dakujem.
//este dodam pre dementnych, ktori mi uberaju karmu za bohviepreco
http://www.tasr.sk/30.axd?k=20080629TBB00247
-
lekoklatik
VIP
Nepochopil si ma. Niekto tu spomínal že dúfa, že sa bathory dostane aj do iných štátov okrem SK a CZ. A ja som napísal že premiera bola v ENG jazyku tak si myslím že Bathory sa do iných štátov dostane. Rozumieme si už?seth82 napísal:No ale ved to predsa bolo v blave, nie? preco by sa trepal gasparko do Londyna, alebo len do UK?
/Inac chcel by som vidiet dokaz, ze to tam bolo. A chcem vidiet ten clanok z denniku (hocijakeho), ktory pise o slavnostnej premiere v UK. Dakujem
Nepísal som nič o tom že Bathory mala premiéru v nejakom inom štáte.
//chápem. Ja som človek občas chápavý. Odpustené
-
seth82
Darca
Mea culpa, hlboko sa ospravedlnujem a sypem si popolnik na hlavu...Nuz, nepochopil som. Reagoval som na to preto, pretoze aj na SME totiz jeden cas tvrdili, ze bude mat premieru aj v UK, a ked som sa pytal, ze odkial maju info a ci maju aj nejake detaily, tak nikto nic...preto som myslel, ze pises o premiere v uk...lekoklatik napísal:Nepochopil si ma. Niekto tu spomínal že dúfa, že sa bathory dostane aj do iných štátov okrem SK a CZ. A ja som napísal že premiera bola v ENG jazyku tak si myslím že Bathory sa do iných štátov dostane. Rozumieme si už?
Nepísal som nič o tom že Bathory mala premiéru v nejakom inom štáte.
-
lekoklatik
VIP
Ako ta moze obmedzit pivo pri pozerani filmu....?2Pacaveli napísal:no bol som na to v kine, efekty a pod. boli dobre, na slovensky film podla mna, dost dobre. ale celkovo film sa mi nepacil, mozem povedat, ze lutujem tych 120 sk. mozno by to bolo ine, keby sme v kine neslopali pivo.
Ale skus viacej popisat plusy a minusy....
-
MaSterS
Light Expert
videl som to, takze aspon pre mna:Retne napísal:Ako ta moze obmedzit pivo pri pozerani filmu....?
Ale skus viacej popisat plusy a minusy....
+ slovensky dabing
+ pekne efekty, niekedy az velmi
+ par dobrych hlasok/situacii na ktorych sa da zasmiat...
+ dobra hudba, dobre herecky obsadene (myslim tym, ze ti herci sa na tie postavy presne hodili...)
+/- jakubiskove filmy su tazke na chapanie, nema to taky jednoduchy dej ako vsetky americke kktiny
- zbytocne dlhe
- dej bol dost taky, noo, na psychiku a chapanie zalozeny...
- vela krvi (pre niekoho to iste bude velke + ...)
moj konecny zaver : lutujem tych 119sk za listok+ cca 50 sk na obcerstvenie, mal som si to nechat na mumiu 3
tot vse
-
qwerty-xyz
tak vies budu sa vrazdit mlade panny a potecie ich krv! tak to musi byt od 18 aby sme sa vsetci mohli zasmiat na tom ake stare holky tam boli este stale panny . . .2Pacaveli napísal:tak. uz coskoro to pojde v kinach. pocul som, ze je to od +18? co je na tom pravdy?