Naušnice u chalana ...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

Sheep napísal:Kokos ta doba sa ale riadne zmenila :roll: .
Ak by si videl moje ruky dorezane od plosakov, krytov a komponentov, krvave fleky na prstoch a take podobne pracovne poranenia, tak hned by si vedel ako sa o seba staram? Mohol by si si uvedomit ze nie kazdy je pritepleny diskofil a musi vyzerat dokonale len preto aby na neho kazdy cumel so spadnutymi ustami ako sa on o seba stara(tymto nemyslim teba). Je rozdiel starat sa a cackat sa.
Ale mas pravdu cim dalej tym viac chlapov toto podstupujue. Ako ja si vzhlad inych nevsimam, mne je jedno jak je kto obleceny, jake ma vlasy, ci ma jebaky alebo ci podstupil skraslovacie procesy ale tebe to ako vidim jedno nie je kedze ides dedukovat ako sa kto stara a ak nevyjde tvojim poziadavkam tak co? nebudes s nim rozpravat? odides od neho? alebo si zacnes nieco mysliet? Ale ta sak co, ma dnes chlapik love tak pojde nastrielat nausnice, piercingy, pojde sa dat prerobit do salonu a je z neho boss, je dost smutne ze muzi tak podliehaju mode, u zien sa to dalo pochopit ale s touto filozofiou sa asi nikdy nestotoznim pretoze je to blbost, no najhorsie natom je, ze to je az nechutne umele, teda gay style. :lol:
uplne suhlasim, niektory to prehanaju, ludia ved to sa fakt neviete o seba postarat bez toho aby ste navstevovali miesta kde ti ostrihaju nechty na nohach??, neurazte sa niektory ale ak tu niekto navstevuje nejaky salonik kde ti tlacia jebaky tak bieda - vacsinou to byvaju taky mestky umasteny rozmaznany ludia ktory si nevedia oplachnut ani okuliare a maju na hlave furt bravcovu mast
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

p4ra napísal:Pretoze su prije*** zakomplexovani.
100percentne súhlasím..neni čo dodať

//autoeditácia príspevku ( 10 Jul 2008, 11:30 )
to peterkozel: ale čo ťa to trápi že niekto chodí do salónu..keď má nato niekto peniaze a može si to dovoliť..tá závisť je strašná vec :oops:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

p4ra napísal:Pretoze su prije*** zakomplexovani.
kur*a fix ved je to az nechutne ked sa chlap snazi az tak prehnane skraslovat ako taky pupusko, od to ho su tu zenske, nehovorim ze tu mame behat ako prasata ale niektory to prehanaju a natvrdo vacsinou maju taky ten prihriatucky ton v hlase

//autoeditácia príspevku ( 10 Jul 2008, 11:39 )
Opak napísal:100percentne súhlasím..neni čo dodať

//autoeditácia príspevku ( 10 Jul 2008, 11:30 )
to peterkozel: ale čo ťa to trápi že niekto chodí do salónu..keď má nato niekto peniaze a može si to dovoliť..tá závisť je strašná vec :oops:
joj ved ja nehovorim o peniazoch do boha,co trepes, mne to len pride ubohe ked ide chlap a da si ostrihat nechty na nohach, povedz radsej mame nech ta to nauci lebo oteplies clovece
-heh niektory su az natolko rozmaznany a presmradeny ze si ani nevedia ostrihat nechty, pana boha kde sa to dopracuje
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Sheep napísal:Aha tak fajn :wink: , myslel som robis zo seba vystredneho kkta, ale najpracovytejsi urcite nebudem, som z tych lenivejsich ludi.
Už druhý krát si ma presvedčil o tom, že tvoje príspevky smerované mne s podtónom uraziť ma vznikli len na základe buď neprečítania mojich príspevkov alebo nepochopenia. Som rád. :wink:

btw ja som tiež k***a lenivý ale keď musím tak musím. I teraz musím vyraziť zvárať. Idem psovi rozšíriť životný priestor. Voliera.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

lekoklatik napísal:Už druhý krát si ma presvedčil o tom, že tvoje príspevky smerované mne s podtónom uraziť ma vznikli len na základe buď neprečítania mojich príspevkov alebo nepochopenia. Som rád. :wink:

btw ja som tiež k***a lenivý ale keď musím tak musím. I teraz musím vyraziť zvárať. Idem psovi rozšíriť životný priestor. Voliera.
a ked skoncis tak si prosim ta najdi cas a daj si ostrihat tie nechty aj s priatelom v salone a davaj pozor ci ich zastrihne rovno...
Opak
Addict
Addict

peterkozel napísal:kur*a fix ved je to az nechutne ked sa chlap snazi az tak prehnane skraslovat ako taky pupusko, od to ho su tu zenske, nehovorim ze tu mame behat ako prasata ale niektory to prehanaju a natvrdo vacsinou maju taky ten prihriatucky ton v hlase
ty magor nabudúce si prečítaj k čomu smerovalo to vyjadrenie čo napísal p4ra..tam sa jednalo o náušnice tak nevem o čom točíš

predstav si že ja som nebol v živote v nijakom salóne, nechty si strihám sám, aj jebáky si sám vytláčam...a nezaujma ma či tam niekto chodí alebo nie..tak strašne ťa to trápi?zamysli sa nad sebou a nájdi príčinu prečo ta to tak trápi
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

lekoklatik napísal:Už druhý krát si ma presvedčil o tom, že tvoje príspevky smerované mne s podtónom uraziť ma vznikli len na základe buď neprečítania mojich príspevkov alebo nepochopenia. Som rád. :wink:

prave naopak, asi ty si nepochopil mna, pretoze ja som ta ani v 1 ani v 2 prispevku neurazil ale ak ano tak sorry
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Opak napísal:ty magor nabudúce si prečítaj k čomu smerovalo to vyjadrenie čo napísal p4ra..tam sa jednalo o náušnice tak nevem o čom točíš

predstav si že ja som nebol v živote v nijakom salóne, nechty si strihám sám, aj jebáky si sám vytláčam...a nezaujma ma či tam niekto chodí alebo nie..tak strašne ťa to trápi?zamysli sa nad sebou a nájdi príčinu prečo ta to tak trápi
o com tocis ty, no mne sa to jednoducho nepaci, je taka teplosska frajerina a neviem preco by som mal byt koli tomu zakemplexovany ci co, je*em na vas pre mna za mna si do tych usi je*** aj hrdzavy klinec
Opak
Addict
Addict

ach tie komplexy :lol:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Opak napísal:ach tie komplexy :lol:
preco komplexy???no co nepaci sa mi to a to je cele, je to moj nazor
Opak
Addict
Addict

tak láskavo nevypisuj že sme buze**** keď máme náušnicu :aasmile2:
seko0408
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa seko0408 »

mam dve v jednom uchu, jednu vecsiu a druhu mensiu bodku ...
kemu se to nelíbi ať mi klobouk políbi 8)
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Opak napísal:tak láskavo nevypisuj že sme buze**** keď máme náušnicu :aasmile2:
dobre teda nie si bu*ik hmmm ale si niekto kto ma potrebu skraslovat sa,predvadzat sa upozornovat na seba, hmmm beriem spat - si homos a tutovy
Opak
Addict
Addict

zato že mám náušnicu? ty si riadny kares brácho, určite si nejaký dedinský chudák, zakomplexované decko a vyzeráš jak cicina, *ebaky na čele aj na pleciach, mastné vlasy...ach jaj takýto chlapec si na mňa hubu otvára
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Opak napísal:zato že mám náušnicu? ty si riadny kares brácho, určite si nejaký dedinský chudák, zakomplexované decko a vyzeráš jak cicina, *ebaky na čele aj na pleciach, mastné vlasy...ach jaj takýto chlapec si na mňa hubu otvára
heh ved to nemusis brat zas tak kurevsky vazne ked ti niekto povie buzicek, ja to len strasne neznasam ked ma chlap nausnicu, inak to ju budes nosit uz na furt aj ked budes stary chlap????
seko0408
Light Expert
Light Expert

peterkozel napísal:heh ved to nemusis brat zas tak kurevsky vazne ked ti niekto povie buzicek, ja to len strasne neznasam ked ma chlap nausnicu, inak to ju budes nosit uz na furt aj ked budes stary chlap????
jaj takze tak si tu pripisujete prispevky takym spamom .... ? :( hmm a mne tu ide niekto nieco hovorit,

inac peterkozel, si debil ? abo co ? ... nausnicu si das dole a o mesiac nemas v uchu nic, nestresuj tu, nerob zo seba debila a ak sa ti nieco nepaci tak si to nechaj úreseba, alebo nam to povec normalne,
tebe sa nepacia nausnice u muzskeho pohlavia mne sa nepacia taky drbnuty ludia jak si ty ;) a sme si 1:1 DIK 8)
Opak
Addict
Addict

určite nie..možno už za 2 roky pojde dole :wink:
neni to doživotne a hocikedy ju možem sundať
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Opak napísal:určite nie..možno už za 2 roky pojde dole :wink:
neni to doživotne a hocikedy ju možem sundať
no ved to je vsetko pekne ale aj tak je to na grc a naj neznasam ked sa niekto uplne okato predvadza ze ma v uchu nejaku kkcinu
Opak
Addict
Addict

nechápem jak sa niekto s tým može predvádzať..ty máš fakt nejaké komplexy??.. čo postavím sa do stredu mesta začnem vykrikovať AHA VY CHUDÁCI JA MÁM V UCHU NÁUŠNICU :?: tebe čo je kamarát?
seko0408
Light Expert
Light Expert

hh opak asi ta ma rad, :D ja mam nausnicu tes a mne nehovori nic :lol:
Napísať odpoveď