1C3 napísal:Takze to sme dvaja:(Mam na ucte furt 20 000 a potrebujem jednu poondianu 1000 na kupu auta so 4x4..Lenze niesu tam ziadne kola:(
treba stlacit f2 tam sipkami vybrat taky palec ktory ukzuje hore a ked budes pri tom palci tak stlacat 1,2,3,4,5,6 odklikat vsetko stlacit f2 a popozerat sipkami a uz tam bude prvy zavod ziaden problem za vyhru je 6000$
1C3 napísal:Bohatstvo vobec to nejde pridem tam stlacam cisla a menia sa pohlady...A potom kuknem F2 a nic ziadna mapa iba garaz te palec a benzinka:(
hmm tak a hodil si tam tu anglictinu? Ak ano tak si asi prepisal aj text_mission subory tie treba nechat....ja som to najprv tiez tak spravil a preinstaloval a tie subory nechal v rustine a uz mi hra isla dobre
1C3 napísal:Uz som prvu misiu presiel...Takze asi tak no a ma sa objavit dalsia alebo mam ist na ten palec znova?
ja som siel par krat ten prvy zavod a samo mi nieco pisalo a poslalo na ten palec a potom ti da dalsie tri zavody
pathfinder-podla navigacie sa ide
baja-preteky s ostatnymi....na kola
longrun- jazda po checkpointoch sam
Ludia neviete ako mam porazit toho smrada v DRAG-u v snežnej krajine(neviem ci je to prvy alebo druhy drag)...to je ten Mitshubishi Patrol...isiel som proti nemu uz so vsetkym ale neviem ho ani za boha porazit...ako ho treba nabit?
jj, ma sice svoje muchy ale je to vysoko hratelne, grafika na dnesnu dobu neni nic extra ale vyzera to ajtak pekne, hlavne ked si vypnem post processing. dufam ze sa hra bude predavat nech maju dovod spravit druhy diel ktory by mohol byt uz riadne doladeny...dufam ze si ludia uvedomia ze 10€ za hru vobec neni vela, urcite 100x lepsia investicia nez nejake NFS undercover...